Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.

Hoi, wij zijn VodafoneZiggo

Wij willen de wereld veroveren met onze mobiele telefonie, internet-, vaste telefonie- en tv-diensten. Daar zijn geweldige mensen voor nodig, plus een inspirerende werkomgeving waarin zij het beste uit zichzelf en elkaar kunnen halen. Onze medewerkers zijn gepassioneerd over hun werk, gedreven om voortdurend te verbeteren en geobsedeerd om elk van onze klanten de beste ervaring te bieden.
 

Wij zijn VodafoneZiggo: Marketing Company van het Jaar 2021.

"Een bekroning op ons werk! We kijken uit naar een toekomst met nog meer plezier en vooruitgang, met elke verbinding." - Marcel de Groot, CCO Consumer Market VodafoneZiggo

" Verschrikkelijk goed gedaan! (...) Het is in deze zeer competatieve markt eigenlijk één van de mooiste marketing machines die je je kan voorstellen" - Marc van Eck, jurylid Marketing Awards

Lees het juryrapport 
Bekijk de jury video 

HOE WE WERKEN

Veel van onze mensen werken niet zomaar ‘bij’ ons bedrijf; they live the VodafoneZiggo way. Benieuwd of die levensstijl ook bij jou past?

Lees verder

WAT WE BIEDEN

We’re at our best when you’re at yours. Daarom vind je bij VodafoneZiggo een uitgebreid pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden.

Lees verder

Onze mensen

Elke dag zijn onze medewerkers on top of their game in hun eigen specifieke vakgebied. Ontdek wie ze zijn en waarom ze zo goed bij ons passen.

Bekijk alle verhalen

Onze sollicitatieprocedure

Bij VodafoneZiggo maken we dingen graag helder. Dat geldt ook voor onze sollicitatieprocedure:

  • Na je sollicitatie op een vacature wordt deze beoordeeld door een recruiter.
  • Bij een goede eerste indruk legt de recruiter je sollicitatie voor aan de manager van de afdeling waar de vacature openstaat.
  • Bij positieve feedback word je uitgenodigd voor een oriënterend gesprek, waarin we elkaar beter kunnen leren kennen.
  • Is het eerste gesprek aan beide kanten positief bevallen? Dan word je allereerst uitgenodigd voor een online TalentPitch. Deze TalentPitch bestaat uit twee onderdelen: een Culture Fit en een Braingame. En plannen we graag een tweede, en eventueel derde gesprek met je in.
  • Bij een positief gevoel aan beide kanten doen we je een voorstel voor een arbeidsovereenkomst.

Tijdens deze procedure word je mogelijk ook gevraagd om een business case te maken. Daarnaast vragen we altijd je referenties op en voeren we een screening uit voordat we het contract tekenen.

Heb jij de mentaliteit?

Ontdek of je bij ons past

Doe de mentaliteitstest

Enthousiast over VodafoneZiggo?

Meld je aan voor Inside VodafoneZiggo en ontvang nieuws en vacatures

Aanmelden