Word het
visitekaartje van onze winkels

Wil jij graag werken en leren gaan combineren? Volg dan de opleiding verkoopspecialist (niveau 3) vanaf februari 2019 bij VodafoneZiggo.

Hoe leuk je retail studie ook is, als het einde in zicht komt, gaat het werkvirus een beetje kriebelen. Mooi! Want werk hebben onze Vodafone winkels volop in de aanbieding. En dat levert je (heel) veel op. Een fair salaris bijvoorbeeld. Maar ook de kans om als eerste de nieuwste smartphones te ontdekken. En (heel) veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot een adviseur waar klanten oprecht blij van worden. Klinkt goed? Het wordt nog beter, want we betalen je mbo-opleiding en gooien ook nog eens een eerste klas OV jaarkaart in de strijd! Sprintje naar onze shops trekken? We rollen de rode loper voor je uit!

 

Wat ga je precies doen?

Klanten blij maken. Met een smartphone en bundel die passen bij hun levensstijl. Pure beller, constante apper of fanatieke mobiele gamer? Jij adviseert klanten over een oplossing waar ze niet een beetje tevreden over zijn, maar oprecht vrolijk van worden. Dat doe je natuurlijk niet alleen voor mobiele abonnementen, want het VodafoneZiggo aanbod is veel breder. Denk aan snel internet en vaste telefonie, maar ook aan interactieve televisie, inclusief zenders waar sportfans, fashionistas (say what?) of kids van gaan juichen. Uiteraard sta je er niet alleen voor, want je bent een gewaardeerd (!) lid van een enthousiast winkelteam. Welk team dat wordt? We hebben zo’n 200 winkels, vast ook eentje bij jou in de buurt.

Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende én zeker ook leerzame werkomgeving bij de grootste telecomretailer van Nederland.
  • Een team van enthousiaste collega’s die jou helpen om een goed resultaat neer te zetten. 
  • Persoonlijke begeleiding, waarin wij veel aandacht besteden aan jouw ontwikkeling.
  • Volledige vergoeding van jouw mbo-opleiding, wij betalen alles.
  • Een eerste klas OV Jaarkaart, die je ook privé mag gebruiken.
  • Geen vergoeding, maar een echt salaris net als onze eigen medewerkers.
  • Een telefoon van de zaak.

Dit zijn wij

Eén team van gemotiveerde medewerkers die dagelijks klaarstaan voor de vragen, wensen en problemen van onze klanten. Elk jaar sluiten we 450.000 abonnementen af, waarmee we de grootste telecomretailer van Nederland zijn. Ons doel is om iedere klant een optimaal advies en uitstekende service te bieden, zodat hij of zij met een goed gevoel de winkel verlaat. Dat geeft ons namelijk ook een goed gevoel. Onze medewerkers zijn gepassioneerd over hun werk, gedreven om voortdurend te verbeteren en om elke klant de beste ervaring te bieden.

Zo meld je je aan

Lijkt het jou ook leuk en leerzaam om via VodafoneZiggo aan de slag te mogen gaan? Via onze unieke sollicitatiegame, de TalentPitch, bewijs jij dat jij het in je hebt om onze nieuwe collega te worden. Om onze nieuwe collega te kunnen worden, moet je minimaal 17 jaar zijn.

Je kunt alvast solliciteren voor de BBL-opleiding. We starten pas met een klas als er voldoende animo is. In de tussentijd kun je beginnen met werken bij ons in de winkel.

Solliciteer direct

 

Kübra Pampal

Recruiter Retail (Mon till Thu)