Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.

Discover traineeship technology

Denk mee over onze toonaangevende techniek en IT

Het programma

Het Discover traineeship Tech is ons éénjarig programma voor high-potentials. Een zeer uitdagend begin van je carrière in een innovatieve en dynamische organisatie. Het is een jaar vol verschillende mogelijkheden die jou de kans bieden om je talenten te laten zien. Elk jaar starten we in maart en september.

Bekijk de video met Discover trainee Silke en CEO Jeroen Hoencamp waarin zij vertellen over de kansen voor jonge starters.

Dit mag je doen

Als Discover trainee Tech werk je gedurende 1 jaar aan drie uitdagende projecten op verschillende plekken in onze organisatie. Twee van deze projecten vinden plaats in onze business unit Technology en één project geeft je een kijkje in een hele andere keuken. Op deze manier leer je onze organisatie breed kennen, bouw je een netwerk op én word je uitgedaagd om uit je comfort zone te stappen.

Ontdek je krachten en drijfveren
Tijdens het Discover traineeship Tech neem je deel aan een Personal Development Programma. Je werkt tijdens zes (externe) trainingsdagen, samen met andere Discover trainees, aan je persoonlijke ontwikkelingsdoelen én je leert je drijfveren kennen. Hiernaast bieden we je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan workshops op het gebied van bijvoorbeeld: Storytelling, Big Data, IoT en Digital.

Door het jaar heen word je gecoacht door je manager, een projectmanager, je buddy (een oud trainee) en onze HR-professionals. Wij geven je de tools om je te ontwikkelen tot een volwaardig professional. Aan jou de uitdaging om het verschil te maken binnen VodafoneZiggo!

Het verhaal van Jarmo

Technical Specialist at VodafoneZiggo

Mijn werkdag begint in de intercity

Lees verder

Een onderdeel zijn van de organisatie

Tijdens het Discover traineeship kom je op verschillende plekken in onze organisatie terecht waardoor je de kans krijgt om echt betrokken te zijn.

Binnen de variant Tech werk je aan 2 projecten binnen Technology en aan 1 project in een van onze andere business units: Commercial (B2B, B2C), Customer Operations, Technology, Finance, Strategy, Insights & Integration, External Affairs, Human Resources en Legal & Regulatory.

Jouw programma

Technology project

Je eerst project is binnen de Technology business unit in bijvoorbeeld Fixed/Mobile Network Engineering, Security of IT operations.

Voorbeeld project

Cross functioneel project

Je tweede project doe je buiten je eigen business unit. Zo krijg je de kans om jezelf breed te ontwikkelen en meer te weten te komen over onze organisatie.

Voorbeeld project

Technology project

Je derde project is binnen de Technology business unit om jezelf nog beter te kunnen verdiepen binnen het Technology vakgebied.

Voorbeeld project

Na je traineeship

Nadat jij je traineeship succesvol hebt afgerond, ondersteunen wij jou bij het vinden van een rol in onze organisatie die bij jou past. Benieuwd in welke rollen voormalig Discover trainees nu bij ons werken? Lees de verhalen hier.

Ben jij onze nieuwe Discover trainee tech?

  • Je hebt recent een Technische studie afgerond op WO Bachelor of Master niveau of rondt deze vóór maart 2019 af.
  • Je bent een aanpakker, houdt van verandering en bent in staat om mensen te binden en boeien;
  • Je bruist van ambitie, zit vol nieuwe ideeën en neemt initiatief;
  • Je bent analytisch supersterk en hebt affiniteit met onze business;
  • Tijdens of naast je studie heb je jezelf aantoonbaar weten te onderscheiden;
  • Je spreekt uitstekend Engels en bij voorkeur ook Nederlands

Zit je op Magnet.me?

Connect

Het vakgebied waar jij terecht komt

Benieuwd naar waar je terecht gaat komen?

Technology

De wereld zorgeloos met elkaar verbinden

En dit geven we je ook nog

Zodra je traineeship start, ben je verzekerd van de ingrediënten om je carrière tot een succes te maken. Goede arbeidsvoorwaarden, de juiste tools zoals een laptop en telefoon, en uitdagende projecten waarin je meteen impact kunt hebben op ons bedrijf. Na je traineeship ondersteunen we je bij het vinden van een rol binnen ons dynamische bedrijf.

Het Discover traineeship start weer in maart 2019!

Het is mogelijk om te solliciteren vanaf oktober 2018. Wil jij een reminder ontvangen als de vacature opent? Stuur dan een mailtje naar: discover2018@vodafoneziggo.com.

DIRECT SOLLICITEREN

Enthousiast over VodafoneZiggo?

Meld je aan voor Inside VodafoneZiggo en ontvang nieuws en vacatures

Aanmelden