Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.

Stages & Afstuderen

Ontdek VodafoneZiggo tijdens je studie

Bij VodafoneZiggo kun je stagelopen of afstuderen in een dynamische en innovatieve wereld. Je draait volledig mee in onze organisatie. Met 'Mobile Working' bieden we een cultuur en de middelen die passen bij jouw manier van werken en leven. Het succes van VodafoneZiggo wordt gedreven door inspirerende mensen. Word jij er één van?

Pas jij bij VodafoneZiggo?

Neem je graag initiatief en houd je van een omgeving die dagelijks verandert? Kun je omgaan met de vrijheid en verantwoordelijkheid die we onze medewerkers – en dus ook jou als stagiair – geven? En spreek je vloeiend Nederlands en Engels? Bekijk dan ons actuele overzicht met stageopdrachten en reageer op de opdracht die bij jou past.

Jouw mogelijkheden

Hbo en Universitair
Volg je een hbo- of universitaire opleiding en zoek je een meeloopstage of een goede afstudeerplek? Dan kun je op ons hoofdkantoor jezelf verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Afhankelijk van jouw prestaties en onze behoeften bestaat altijd de kans dat je bij onze organisatie kunt blijven werken.

Bekijk de stageopdrachten

MBO
Als mbo-student (minimaal niveau 3) kun je bij ons veel leren tijdens een stage in één van onze winkels. Heb je interesse om in één van onze winkels stage te lopen? Dan kun je eenvoudig solliciteren. Dit kun je online doen door de Talent Pitch, een online sollicitatiegame te doorlopen. Doormiddel van de Talent Pitch, meten wij je competenties en persoonlijke vaardigheden. Wij kijken dan of wij een plek voor je hebben en nemen dan contact met je op.

Meer informatie over stage in onze winkels

Somar Sharbat

Talent Resourcing Officer

Enthousiast over VodafoneZiggo?

Meld je aan voor Inside VodafoneZiggo en ontvang nieuws en vacatures

Aanmelden