Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.

Ontdek de mogelijkheden
met een stage in onze winkels

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Dat komt goed uit, want wij zijn namelijk op zoek naar nieuwe toppers die bereid zijn om hard te werken en om zichzelf te willen ontwikkelen in één van onze winkels.

Met jouw verfrissende en nieuwe blik op diverse zaken ben je een meerwaarde voor onze winkel. Je mag bij ons als stagiair volledig meedraaien in de verkoop, het uitvoeren van specifieke projecten en het bedenken van nieuwe ideeën voor in de winkel. Gedurende je stage, leren wij jou hoe je het beste klanten kunt adviseren over onze producten en diensten.

Wie ben jij

  • Je bent een enthousiaste stagiair(e) die graag ervaring op wilt doen in de detailhandel.
  • Je bent minimaal 17 jaar en volgt een opleiding in de richting van Detailhandel, Verkoper of Filiaalmanager op MBO niveau 3 of 4.
  • Je kunt klanten het advies geven wat hen zal helpen om een beslissing te nemen over een product of dienst die past bij hun behoeften.
  • Je zorgt er met je enthousiasme voor dat klanten de winkel met een goed gevoel verlaten.

Wat bieden we jou

  • Een uitdagende, maar zeker ook leerzame stage bij de grootste telecomretailer van Nederland.
  • Een team van enthousiaste collega’s die jou helpen om een goed resultaat neer te zetten. 
  • Persoonlijke begeleiding, waarin wij veel aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Een stagevergoeding van € 400,- op basis van een werkweek vanaf 32 uur

Dit zijn wij

Eén team van gemotiveerde medewerkers die dagelijks klaarstaan voor de vragen, wensen en problemen van onze klanten. Elk jaar sluiten we 450.000 abonnementen af, waarmee we de grootste telecomretailer van Nederland zijn. Ons doel is om iedere klant een optimaal advies en uitstekende service te bieden, zodat hij of zij met een goed gevoel de winkel verlaat. Dat geeft ons namelijk ook een goed gevoel. Onze medewerkers zijn gepassioneerd over hun werk, gedreven om voortdurend te verbeteren en om elke klant beste ervaring te bieden.

Ben jij onze nieuwe stagiair(e)? Doe dan nu de TalentPitch!

De TalentPitch is een online sollicitatiegame waarin wij jouw competenties en persoonlijke vaardigheden meten. Naar aanleiding van je resultaten, kijken wij of we een stageplek voor je hebben en nemen dan contact met je op.

Solliciteer direct

Kübra Pampal

Recruiter Retail (Mon till Thu)