Wat we bieden

Bij VodafoneZiggo krijg je vertrouwen, vrijheid en een wereld aan mogelijkheden. We herkennen talent, belonen resultaat en stimuleren ontwikkeling.

Blijven groeien

Groter is niet altijd beter, maar in ons geval wel. Bij VodafoneZiggo willen we namelijk nog meer mensen onbezorgd met elkaar laten communiceren. Van onze medewerkers verwachten we daarom ook dat ze blijven groeien. Daarvoor bieden we een uitgebreid menu van trainingen, cursussen, workshops en e-learning modules, zowel gericht op je professionele als persoonlijke ontwikkeling.

Jij verdient het

  • een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega's
  • een goed salaris. Feilloos afgestemd op je achtergrond
  • financiele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan regelingen met betrekking tot je verlof, pensioen en (andere) fiscaal gunstige regelingen
  • groeipotentie. Wij bieden de (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten

Community

Binnen VodafoneZiggo vinden veel collega’s het leuk om met elkaar activiteiten te ondernemen. Bijvoorbeeld samen sporten, vrijwilligerswerk doen, ons merk uitdragen of hun netwerk vergroten. Daarbij geldt: niets moet en bijna alles mag. Iedere medewerker kan zelf een nieuwe community creëren en events organiseren.

Zo zijn er inmiddels communities voor Young VodafoneZiggo, VodafoneZiggo Sports en onze support voor de jaarlijkse Gay Pride. Vanuit VodafoneZiggo stimuleren we deze initiatieven, omdat ze bijdragen aan de betrokkenheid en verbinding met elkaar en ons bedrijf. En daarmee weer rechtstreeks van invloed op ons streven om "A Great Place To Work" te zijn.

We care

Hoeveel passie je ook in je werk stopt, er zijn momenten waarop het even minder belangrijk is. Dat begrijpen we bij VodafoneZiggo. Daarom voeren we elk jaar een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit om de werksituatie voor onze collega's verder te verbeteren. 

Enthousiast over VodafoneZiggo?

Meld je aan voor Inside VodafoneZiggo en ontvang nieuws en vacatures

Aanmelden