Het verhaal van Ruud

Product Manager at VodafoneZiggo

Durf doelgericht te zijn!

Vertrouwen, mobiel werken en dynamiek. Die drie dingen maken VodafoneZiggo voor mij speciaal. Vanaf dag één heb ik het vertrouwen gekregen mijn werk op die manier te doen, die voor mij het beste werkt. Het creëert een gevoel van vrijheid dat tegelijkertijd ook extra motiveert. Werken waar je wilt, daar waar jij het meest productief bent. Je wordt afgerekend op resultaten en de weg daar naartoe, ongeacht aanwezigheid of wáár je zit te werken. Doordat iedereen flexibel en mobiel is blijft het gemakkelijk om snel te schakelen, ook in zo'n grote organisatie.

Ik houd me als productmanager B2B (zakelijke markt) bezig met Internet of Things, oftewel: apparaten slim maken door deze met elkaar en het internet te verbinden. Het favoriete onderdeel van mijn werk is de samenwerking met collega's uit alle disciplines: sales, marketing, technologie, product, innovatie, strategie. Strategisch denken en nieuwe dingen ontdekken vormen drijfveren in mijn werk.

Het helpt enorm als je weet wat je wilt. Ik heb dat in mijn traineeship altijd duidelijk uitgesproken en dat leverde mooie kansen op. Zo ben ik ook in mijn huidige functie terechtgekomen. Wacht niet af, maar durf kenbaar te maken waar je ambities liggen. Zo houd je regie op je toekomst en je leerpunten. Zelf heb ik zo een stuk klantgerichter leren denken en resultaatgericht leren handelen.

Ik kom na een werkdag tevreden en enthousiast thuis. Vaak zoek ik dan de gezelligheid op met mijn vriendin, vrienden en huisgenoten. Ik plof graag op de bank voor een goede serie, Homeland of Suits, ren een rondje door mijn woonplaats Rotterdam of experimenteer in de keuken op een nieuw gerecht.

Bekijk meer verhalen van collega's