Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.

Het verhaal van Robin

Innovation Specialist at VodafoneZiggo

De open, flexibele werksfeer trok mij over de streep

VodafoneZiggo biedt trainees volop kansen. Ze nemen je echt serieus. Veel trainees krijgen projecten voorgeschoteld waar managers geen tijd voor hebben in hun dagelijkse bezigheden. Vaak zijn zulke projecten juist erg uitdagend, leuk en zeer relevant voor de business. Ik vond het heel gaaf om zo de organisatie te ontdekken en om iets neer te zetten dat je in je latere carrière nog terug ziet komen. De collega’s om je heen helpen je ook echt om te helpen vinden waar je naar op zoek bent.

De bedrijfscultuur was voor mij de doorslaggevende factor om hier als trainee te beginnen. Door te spreken met de trainees tijdens de introductiedag en door de rondleiding door het kantoor kreeg ik een goed beeld van de open, creatieve en flexibele werkomgeving en cultuur. Dat sprak me enorm aan. Bij andere sollicitaties heb ik zo'n bedrijfscultuur niet kunnen ontdekken.   

De gezamenlijke trainingen met alle trainees hebben mij extreem veel opgeleverd. Het kritisch reflecteren op jezelf en het toepassen van verschillende methodieken gaf mij nieuwe inzichten in mijn persoonlijkheid. Het maakte mij bewust van m'n gedrag en skillset. Zo leerde ik wie ik ben, wat ik wil en hoe ik werk. Ook kreeg ik mijn sterktes en zwaktes scherp op mijn netvlies. Die kennis en inzichten kon ik goed toepassen in de praktijk van het project. 

Robin Oosterholt - voormalig Discover trainee COPS

Bekijk meer verhalen van collega's