Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.

Het verhaal van Robin

Discover trainee Finance at VodafoneZiggo

“Het belangrijkste pluspunt vind ik de openheid.”

Corporates hebben de reputatie uit meer laagjes te bestaan dan een hele familie uien; pel er één af en je stuit meteen op de volgende. Maar ondanks de grootte ervaart trainee Robin de sfeer als laagdrempelig, niet-hiërarchisch en open. “Dat merkte ik meteen toen ik hier na mijn Master Finance & Investments begon: je kunt hier echt naar iedereen toestappen. Ook naar het Management Team”

Lunch met de CEO
“Ik moet er wel bij vertellen, dat ik een streepje voor had. Mijn eerste project deed ik in opdracht van het Finance Management Team, de ‘grote mensen’ binnen ons financiële landschap. Dat ik vaak en intensief contact met het Management Team had, was dus logisch, want ik had heel wat input van ze nodig. Maar los daarvan; als Discover trainee kun je iedereen binnen de organisatie benaderen. Dat kunnen formele meetings zijn, maar ook hele informele overleggen. Zo had een collega trainee een lunch met onze CEO georganiseerd. Leuk!”

Flex als standaard
“Wat ook heel prettig is, is de vrijheid die je hebt om zelf je werk in te delen. Je hebt bij VodafoneZiggo intern overal flexplekken. Die zijn ingedeeld in functionele neighborhoods – denk Finance, Marketing, enzovoorts – maar binnen zo’n ‘wijk’ kun je zitten waar je wilt. Het belangrijkste cultuurkenmerk? Dat vind ik de openheid. Van alle collega’s. Iedereen is bereid om iedereen te helpen. Dat is een groot pluspunt.”

Wil jij meer weten over het Discover traineeship? Lees hier meer.

Bekijk meer verhalen van collega's