Het verhaal van Renée

Marketeer at VodafoneZiggo

De kansen liggen voor het oprapen

De verantwoordelijkheid die ik vanaf dag één al krijg bij VodafoneZiggo, is ontzettend leerzaam. Als Discover trainee was mijn eerste klus was meteen een groot project waarbij samenwerkende afdelingen een nieuw product op de markt brachten. Ook mocht ik verschillende cursussen en workshops volgen. En ik heb veel collega's en trainees om me heen, van wie ik kan opsteken. Het is een continu leerproces. Tegelijkertijd is het is erg gezellig, we zien elkaar elke vrijdag in de kroeg.

De diversiteit aan mensen is groot. Er lopen hier vele verschillende nationaliteiten en persoonlijkheden rond. VodafoneZiggo is flink resultaatgericht en dat stimuleert ons om elkaar aan te vullen, te profiteren van elkaars kennis en skills. Dat leidt tot de beste oplossingen en resultaten. Zoveel kansen als er voor VodafoneZiggo in de markt liggen, zoveel kansen liggen er ook voor het oprapen in het traineeship. Maak een goed plan, ga ervoor, dan gaan er veel deuren open.

Tijdens mijn masterstudie marketing ontdekte ik mijn passie voor merken. De keuze om voor een sterk internationaal merk te gaan werken, was snel gemaakt. Daarnaast wilde ik graag een traineeship volgen waarin ik me professioneel en persoonlijk kon ontwikkelen. Na een event bij VodafoneZiggo had ik de sfeer op kantoor meegemaakt en was ik helemaal om. Wat een gaaf bedrijf om voor te werken!

Renée van Dijk - voormalig Discover trainee Commercial

Bekijk meer verhalen van collega's