Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.

Het verhaal van Nina

SR Product Manager at VodafoneZiggo

Je staat er nooit alleen voor

Nina is inmiddels doorgegroeid naar de rol van SR Product Manager. Met dit verhaal gaan we een aantal jaar terug in de tijd, toen Nina haar Discover Traineeship doorliep.

VodafoneZiggo luistert goed naar mijn wensen. Voordat ik aan het traineeship begon, formuleerde ik een aantal leerdoelen waar ik gedurende het traject mee aan de slag kon. De werkopdrachten die ik kreeg, sluiten hier perfect op aan. Ik krijg coaching en feedback, ik volg interessante trainingen. Ik leer mezelf stukken beter kennen en werk hard aan mijn sterke en zwakke punten. 

Ik vind het heel gaaf dat we met zestien andere trainees tegelijkertijd zijn begonnen. Iedereen maakt hetzelfde mee als ik en loopt tegen dezelfde dingen aan. Omdat je het samen doet, sta je er nooit alleen voor. Daarnaast is iedereen even ambitieus en dat helpt om jezelf aan anderen op te trekken en uitdagingen te blijven zien. 

Tijdens mijn traineeship heb ik een integratieproject binnen de klantenservice geleid. Omdat Vodafone en Ziggo samen zijn gegaan, moet onze klantenservice zo snel mogelijk vragen van ál onze klanten kunnen beantwoorden. Ik heb er voor gezorgd social media-teams de juiste systemen ter beschikking hebben, goede training krijgen, en dezelfde werkwijze hanteren. 

Nina Moers - voormalig Discover trainee

Bekijk meer verhalen van collega's