Het verhaal van Nina

Trainee at VodafoneZiggo

Je staat er nooit alleen voor

VodafoneZiggo luistert goed naar mijn wensen. Voordat ik aan het traineeship begon, formuleerde ik een aantal leerdoelen waar ik gedurende het traject mee aan de slag kon. De werkopdrachten die ik kreeg, sluiten hier perfect op aan. Ik krijg coaching en feedback, ik volg interessante trainingen. Ik leer mezelf stukken beter kennen en werk hard aan mijn sterke en zwakke punten. 

Ik vind het heel gaaf dat we met zestien andere trainees tegelijkertijd zijn begonnen. Iedereen maakt hetzelfde mee als ik en loopt tegen dezelfde dingen aan. Omdat je het samen doet, sta je er nooit alleen voor. Daarnaast is iedereen even ambitieus en dat helpt om jezelf aan anderen op te trekken en uitdagingen te blijven zien. 

Ik leid nu een integratieproject binnen de klantenservice. Omdat Vodafone en Ziggo samen zijn gegaan, moet onze klantenservice zo snel mogelijk vragen van ál onze klanten kunnen beantwoorden. Ik zorg dat de social media-teams de juiste systemen ter beschikking hebben, goede training krijgen, en dezelfde werkwijze hanteren. 

VodafoneZiggo heeft een kantoor in Maastricht, waar ik voor mijn opdracht nu tijdelijk ben geplaatst. Samen met wat andere trainees die hier in de buurt wonen, proberen we de stad zoveel mogelijk te ontdekken. Na werk eerst even naar de gym om stoom af te blazen en daarna met zijn allen de stad in en iedere keer een ander restaurant uitproberen.

Bekijk meer verhalen van collega's