Het verhaal van Maurice

Trainee at VodafoneZiggo

Ik draag wat ik wil, er heerst geen strakke pakkencultuur

VodafoneZiggo heeft een zeer fijne bedrijfscultuur. Er zijn geen vaste werkplekken, dat haalt ook een beetje het ouderwetse idee van hiërarchie weg. De flexplekken zorgen ervoor dat iedereen makkelijk aanspreekbaar blijft, ongeacht de hoge functie die iemand bekleedt. Iedereen is vrij om zich te gedragen en kleden zoals hij of zij wil. Het is allesbehalve een strakke pakkencultuur. Tot slot geeft het mobiele werken alle medewerkers de vrijheid om hun tijd zo efficiënt mogelijk in te delen.

Tijdens mijn traineeship heb ik geleerd om een project in goede banen te leiden. Ik wist al gauw de juiste mensen en bronnen te vinden in de organisatie. De uitdaging is daarna om  ervoor te zorgen dat de zij bereid zijn je te helpen om je doel te bereiken. Het is een leerzaam traject, waar elke dag veel voordeel van heb.

In mijn eerste project binnen Technology ging ik aan de slag om de afdeling Customer Experience te verbinden aan technische netwerkdata. Mijn huidige project is binnen de Control-afdeling van B2B. Daar ben ik verantwoordelijk voor de financiële check voor contracten met zakelijke klanten.

Na een productieve dag ga ik vol positieve energie naar huis. Dat geeft me dan net dat beetje extra, waardoor ik mijn wielervrienden extra veel pijn kan doen op de racefiets.

Bekijk meer verhalen van collega's