Het verhaal van Martijn

Junior Pricing Specialist at VodafoneZiggo

We werken hard en lachen hard

Ik vind flexwerken een bron van inspiratie. Je zit elke dag op een andere plek, tussen je eigen team, een dagje bij je oude team, een uurtje met je medetrainees in de kantine of even in je eentje in de bieb. VodafoneZiggo zorgt dat je voor elke activiteit een goede werkplek kan kiezen. Dat zorgt voor betere samenwerking en kruisbestuiving tussen collega's, maar vooral ook meer gezelligheid. De sfeer is relaxed: we werken hard, maar we lachen ook hard.

De internationale sfeer en mogelijkheden van VodafoneZiggo spreken me enorm aan. Al in mijn eerste project had ik wekelijkse video-calls met acht verschillende afdelingen in binnen- en buitenland. Tijdens mijn traineejaar heb ik geleerd me snel te verdiepen in een specifiek onderwerp. Het werk is heerlijk afwisselend. Zo heb ik de collega's in alle Vodafone-winkels, van Leeuwarden tot Maastricht, voorbereid op een belangrijke software-overstap. Momenteel werk ik aan de brieven en de website voor zakelijke klanten.

Na mijn werk ga ik vaak sporten: hard trainen op het voetbalveld en even m'n hoofd leeg maken. Daarna drink ik een biertje met mijn teamgenoten. Ook mijn collega's tref ik elke vrijdag voor een borrel in onze stamkroeg

Bekijk meer verhalen van collega's