Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.

Het verhaal van Maike

Senior Product Owner at VodafoneZiggo

Een ding is zeker: niets staat vast.

Waarom koos je voor Vodafone?

Om eerlijk te zijn: er zijn niet zoveel grote internationale bedrijven in het zuiden. En grote organisaties bieden nu eenmaal meer kansen om te groeien, dus solliciteerde ik bij Vodafone. Ik zit hier nu een jaar of acht en kansen krijg je hier zeker. Mijn eerste jaar volgde ik een traineeship, dat heeft me een behoorlijke boost gegeven. Je maakt in korte tijd veel mee en moet jezelf bewijzen. Ik ben begonnen bij de klantenservice, nu werk ik op de afdeling Digital Service. Zeg maar hoe Vodafone service biedt aan haar klanten via onze website en de My Vodafone-app.

Wat is er leuk, of niet leuk?

Niet leuk? Ik heb het echt enorm naar m’n zin, anders zat ik hier niet al acht jaar. Werken bij Vodafone is veeleisend, maar daar krijg je veel voor terug. Zoals een behoorlijke dosis vrijheid en vertrouwen. Als je het goed doet, zetten ze je al snel op grote klussen. Wat ook leuk is: het maakt niet uit waar jij je werk doet. Buiten de deur, een dagje thuis. Maar toch ben ik het liefst op kantoor. Het contact met collega’s heb ik nodig. Je kan makkelijker beslissingen nemen als je elkaar in de ogen kijkt. Ik moet er bijvoorbeeld voor zorgen dat er niet teveel info van onze verschillende afdelingen op de website komt, waardoor onze klanten door de bomen het bos niet meer zien. Ik moet mijn collega’s dus duidelijk kunnen maken welke info er wel op moet en welke niet. Dat lukt niet met mailtjes.

Waarom ben jij bij Vodafone op je best?

Hoe zal ik dat zeggen. Ik hou niet van zesjes, ik ga voor negens en tienen… dat is hier ook normaal. Ik doe een paar keer per week ‘Body Combat’, dat klinkt enger dan het is. Je doet allerlei vechtoefeningen op muziek maar je slaat niemand knock-out. Zelf ga ik wel soms bijna tegen de vlakte, zo zwaar is het. Ik heb er lol in om er helemaal voor te gaan en dat doe ik ook in mijn werk. Wat ik ook tof vind: het wordt nooit saai, want één ding is zeker: niets staat hier vast.

Bekijk meer verhalen van collega's