Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.

Het verhaal van Koen

Service Design Manager at VodafoneZiggo

Skills leren in de praktijk, daar krijg ik energie van!

Als student werkte ik als adviseur in een Vodafone-callcenter. Toen zag ik op een dag de vacature voor trainee voorbij komen. "En de rest is geschiedenis", hoor je dan te zeggen, hè? In het eerste jaar heb ik zóveel geleerd, vooral op het vlak van stakeholdermanagement. In studieboeken zag ik die term zo vaak staan, maar pas in de praktijk ontdekte ik hoe je het nou echt aanpakt. Het is een van de belangrijkste skills in het bedrijfsleven:  je collega's meenemen in je ideeën, nadenken over hoe zij kunnen aansluiten en zo jouw eigen idee nog beter maken. Daar krijg ik bakken energie van!

Inmiddels ben ik doorgegroeid naar een medior-functie binnen de afdeling servicedesign. Ik sta aan het roer van een veranderprogramma voor onze klantenservice. We proberen deze steeds te verbeteren door adviseurs meer vrijheid te geven om problemen ook echt op te lossen voor klanten.

VodafoneZiggo een platte organisatie, waarin je kort op de bal speelt. Met mobile working kun je het werk aanpassen aan jouw privéleven. Er zijn veel leuke maar vooral ook gepassioneerde en slimme collega's en er is af en toe ruimte voor een goed feestje. Ik vind dat je elke dag 100% moet kunnen geven, zo niet dan is het wellicht tijd om wat anders te gaan doen. Na het werk is het dus vaak even bijkomen, eten maken en dan lekker fitnessen.

Bekijk meer verhalen van collega's