Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.

Het verhaal van Katja

IT Client Relationship Manager at VodafoneZiggo

Niet oeverloos kletsen, maar bruggen bouwen.

Wat kun je vertellen over je werk?

Dat is nogal wat, hoeveel tijd heb je? Of nee… ik zal een voorbeeld geven dat maakt het snel duidelijk: Bij het callcenter is een project opgestart om ervoor te zorgen dat mensen van de klantenservice ook vanuit huis kunnen werken. Dat is best bijzonder natuurlijk. Dan breng ik de verschillende mensen die daar aan kunnen bijdragen bij elkaar. De technische mensen komen met voorstellen hoe je dat moet aanpakken. De IT moet kloppen, de hardware ook. Het management moet bekijken of het financieel haalbaar is. En zo zijn er nog heel veel stappen die gezet moet worden. Ik begeleid het tot op zeker hoogte, als het project echt in de steigers staat laat ik het los en nemen anderen het stokje over.

Hoe krijg je al die neuzen één kant op?

Dat zit toch vooral in het snel betrekken van de afdelingen die voor een project belangrijk zijn. Je moet meteen weten of je geen doodlopende straat inloopt met z’n allen. Je moet de juiste mensen voor zo’n klus bij elkaar krijgen. Wie doet wat? En iedereen moet duidelijk zijn verhaal kunnen vertellen. Je moet snel zien hoe je elkaar kunt helpen. Dus niet oeverloos kletsen, maar meteen bruggen bouwen.

Waarom vind je het zo leuk hier?

Dat is toch vooral de dynamiek… het gaat maar door. De vernieuwingen volgen elkaar op. Ik hou niet van stilzitten. Op de lagere school werd ik maar al te vaak de gang opgestuurd en ben zelfs een keer de collegezaal uitgestuurd. Ik moet bewegen en er moet beweging in m’n werk zitten. Ik hou er zelfs van om te bewegen als ik naar mijn werk ga. Ik pak altijd de fiets, weer of geen weer.

Bekijk meer verhalen van collega's