Het verhaal van Jochem

Data Scientist at VodafoneZiggo

Ondernemerschap wordt dubbel en dwars beloond

Ik doorzoek big data. Zo kan ik uit grote bergen gegevens het antwoord op de vraag filteren voor welke klanten de combinatie tussen Vodafone- en Ziggo-producten aantrekkelijk is. Die informatie helpt ons bedrijf bij het maken van de juiste beslissingen over de business. De ene dag help ik marketeers bij het selecteren van de juiste klanten voor hun campagnes, de andere dag analyseer ik welke factoren de hoogste klanttevredenheid opleveren. Leuk, die afwisseling en relevantie!

Mobiele netwerken fascineren mij, ik wil graag weten hoe dat allemaal werkt. Daarnaast ben ik enthousiast over wat techniek de samenleving kan brengen. Meerdere technische bedrijven trokken mij aan, maar de bedrijfscultuur en de internationale insteek van VodafoneZiggo gaven voor mij de doorslag om daar te starten als 'discover trainee'. Binnen drie jaar heb ik uiteenlopende hoeken van het bedrijf leren kennen: Technology, Finance en Strategy.

Ik vind het gaaf dat VodafoneZiggo proactief gedrag waardeert bij jonge collega's. Ondernemerschap wordt dubbel en dwars beloont. Mede daardoor heerst er een gezonde onrust onder de medewerkers om altijd nieuwe kansen te verkennen.

Bekijk meer verhalen van collega's