Het verhaal van Jeroen

Digital Experience Designer at VodafoneZiggo

9-tot-5-mentaliteit? No way!

Na mijn studie wilde ik aan de slag bij een bedrijf waar ik mezelf kon zijn. No way dat ik van 9 tot 5 in een net pak achter mijn bureau zou zitten. Gelukkig heerst die mentaliteit bij VodafoneZiggo niet. Ik werd trainee en kreeg alle vrijheid om te ontdekken wat ik leuk vond en om mezelf te ontwikkelen als professional. Ik draaide interessante projecten, kreeg goede training en begeleiding.

Ik leerde veel over mijzelf. Wie ik ben, waar ik enthousiast van word en wat juist niet bij mij past. Ik kwam er achter dat ik graag met anderen samenwerk om een idee vorm te geven. Zo vallen de puzzelstukjes in elkaar. Ik kom dan ook het best tot mijn recht in een organisatie die eigen initiatief waardeert en samenwerking stimuleert. VodafoneZiggo was een schot in de roos. 

Liefst werk ik aan verbeteringen van onze diensten en producten. Als ik iemand hoor zeggen "Dat doen we altijd zo", krijg ik kriebels. Als het beter kan voor de klant, dan moet je het ook doen. Ik ben nu Digital eXperience Designer. Ik focus op de klantervaring op onze digitale kanalen, en hoe die beter kan. Ik onderzoek trends in de markt, laat klanten nieuwe features uittesten en ik daag ontwikkelaars steeds uit om het beste uit de My Vodafone App te halen.

De cultuur van VodafoneZiggo vind ik inspirerend. Het gaat om het resultaat, niet om waar je werkt, hoe laat je werkt of hoe je werkt. Iedereen zoekt zijn eigen balans. Als ik na een stevige werkdag mijn laptop dichtsla, heb ik een voldaan gevoel.

Bekijk meer verhalen van collega's