Het verhaal van Jarmo

Trainee at VodafoneZiggo

Mijn werkdag begint in de intercity

Ik houd me dagelijks bezig met de technische mogelijkheden van Internet of Things, oftewel: slimme apparaten die aan elkaar gekoppeld zijn en het leven een stukje makkelijker maken. Ik onderzoek welke rol VodafoneZiggo daarbij kan spelen en wat daar technisch voor nodig is. Ik vind dat een leuk, uitdagend project, waarin collega's mijn ideeën waarderen maar ook aanscherpen.

Tijdens mijn traineeship heb ik ondervonden dat het makkelijk is om contact met onbekenden te leggen, vooral omdat ze graag hun kennis en ervaring delen. Ook heb ik geleerd mezelf duidelijk uit te drukken en effectieve vragen te stellen. Het traject zoomt echt in op jouw specifieke leerdoelen en dat zorgt voor belangrijke inzichten.

Ik reis vaak met de trein van Maastricht naar Amsterdam en terug. Maar dat voelt allerminst als verloren tijd. Ik kan prima werken op de laptop met 4G-internet die VodafoneZiggo mij heeft gegeven. Dus mijn werkdag begint in de intercity.

Na werk eet of drink ik met mijn huisgenoten of mede-trainees of rust ik lekker uit op bed tijdens het kijken van een filmpje. In het weekend ga ik meestal stappen met huisgenoten of vrienden en als het lekker weer is ga ik graag buiten hardlopen.

Bekijk meer verhalen van collega's