Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.

Het verhaal van Janneke

Voormalig Discover Trainee at VodafoneZiggo

Ik kon me snel ontwikkelen en bouwde een groot netwerk op

Janneke is inmiddels doorgegroeid naar de rol van HR Business Partner. Met dit verhaal gaan we een terug in de tijd, toen Janneke haar Discover Traineeship doorliep.

Tijdens mijn afstuderen volgde ik een breed vakkenpakket, waardoor alle opties nog open lagen. Ik wist dat ik een impactvolle baan wilde bij een dynamisch en innovatief bedrijf. Maar welke baan? Daar was ik nog niet uit. Ik wilde vooral veel leren op verschillende gebieden, mezelf zo breed mogelijk ontwikkelen en daarna kiezen wat mijn volgende stap zou worden.

Mijn traineeship bij VodafoneZiggo heeft me geholpen de juiste richting te vinden qua carrière. Ik ben begonnen als HR-trainee, daarna verder gegaan als productmanager voor de zakelijke markt en werk nu als business manager voor de HR Director en in het team van Organization Development & People Insights. Door verschillende afdelingen en functies te ervaren, kon ik uitvinden wat het best bij mij past. Ik heb veel geleerd en kon me snel ontwikkelen. Tegelijkertijd bouwde ik een breed netwerk op, waar ik tot op de dag van vandaag de vruchten van pluk.

Vodafone is een dynamisch en innovatief merk, Ziggo staat voor geweldige content en creativiteit. Die eigenschappen van beide merken komen samen in VodafoneZiggo. Ook biedt de joint venture kansen voor jonge mensen. Kansen die er normaal niet altijd zijn. Ik kan rekenen op de steun van mijn managers en teamgenoten. Ik krijg veel energie van een werkdag en ga daarna dus nog graag even sporten.

Janneke Verhaegh (1994) voormalig Discover trainee
Studies: Msc International Business: Organisation: Management, Change & Consultancy  EN  Msc Management of Learning

Bekijk meer verhalen van collega's