Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.

Het verhaal van Inge

Customer Experience Analyst at VodafoneZiggo

Dankzij mijn traineeship sta ik steviger in mijn schoenen

Ik ben van nature introvert. Vóór mijn traineeship had ik daar soms moeite mee. Ik werd in groepen al gauw bestempeld als stil of verlegen, terwijl ik dat zelf echt niet zo zie. Als trainee bij VodafoneZiggo heb ik geleerd deze karaktertrek volledig te accepteren en bewust in te zetten op de juiste momenten. Ik sta nu steviger in mijn schoenen en ik zie ook sneller mijn toegevoegde waarde in een team of in een vergadering. Soms is het bijvoorbeeld veel effectiever om even je mond te houden en achteraf de punten samen te vatten.

Ik ben, samen met mijn collega's van Customer Experience & Processes, de drijvende kracht achter het verbeteren van de klantervaring van VodafoneZiggo. Zo heb ik vandaag op basis van klantfeedback een aantal verbeterinitiatieven doorgestuurd naar verschillende afdelingen. De wensen die klanten hebben, brengen wij onder de aandacht bij de juiste mensen, op het juiste niveau. Zo zorgen we dat het perspectief van de klant op het juiste moment de aandacht krijgt die het verdient.

Bij VodafoneZiggo is weinig sprake van hiërarchie: we doen niet moeilijk over je plek in de organisatie, zolang je met gefundeerde ideeën komt. Ik voel ook weinig afstand tussen mezelf en de managers. In een project werk je vaak samen aan één doel en dan is je rol ondergeschikt.

De nadruk ligt op onze mentaliteit en 'frisse blik'. Trainees krijgen echt de ruimte om hun mening te geven en mee te denken. Daarnaast mogen we uitgebreid meekijken bij de ontwikkeling van producten, processen en diensten. Dat is heel interessant en leerzaam.

De dag eindigt meestal met veel voldoening, als er weer iets voor de klant is opgelost. 's Avonds ga ik graag lekker eten met vrienden of kijk ik op de bank een film of serie.

Bekijk meer verhalen van collega's