Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.

Het verhaal van Gino

Product Owner at VodafoneZiggo

Mijn doel: elke week een betere klant-ervaring neerzetten

Een website of een app is nooit af. En nooit perfect. Mijn werk bestaat uit het continu verbeteren van hoe de klant ons beleeft. Hoe zorgen we voor een vlekkeloze digitale verkoop? Hoe kunnen we de gebruiksvriendelijkheid van de My Vodafone App opschroeven? Die vragen houden mij dag in, dag uit bezig.

Mooie resultaten bereik ik alleen als ik goed contact heb met de business-afdeling én de klanten. Hun wensen onderzoek ik met onze analisten. Samen vertalen we de uitkomsten naar scenario's. Daar gaat een team van developers, content editors en designers mee aan de slag. En zo zetten we elke week een verbeterde versie van de website en de app live. Prachtig om rechtstreeks bezig te zijn met de wereld van de klant. 

Als trainee heb ik met volle teugen genoten van het ontwikkelingsprogramma van VodafoneZiggo. Ik kreeg de kans om me professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Ik leerde in sneltreinvaart het bedrijf kennen door op uiteenlopende afdelingen te werken. Dit was voor mij een leerzame weg om te ervaren waar ik goed in ben maar vooral waar ik energie van krijg. 

De relaxte sfeer bij VodafoneZiggo vind ik heerlijk, het voelt alsof ik er thuis ben. Zelf je werktijden en werklocatie bepalen, spreekt me aan. Ik houd er bijvoorbeeld van om 's ochtends te sporten. Daarna kom ik met volle energie op mijn werk. En zo kiest iedereen zijn eigen tempo.

Bekijk meer verhalen van collega's