Het verhaal van Emma

L&D Consultant at VodafoneZiggo

Jong talent krijgt hier volop verantwoordelijkheid

Een frisse blik en een fikse dosis lef. Die twee kenmerken hebben goede trainees als geen ander. Ik heb gemerkt dat je bij VodafoneZiggo een streepje voor hebt als je vol creatieve ideeën zit waar je helemaal voor wil gaan, maar ook als je durft door te pakken. Jonge mensen krijgen hier de kansen en verantwoordelijkheden die ze verdienen.

Ik vond het geweldig om zelf trainee te zijn. Ik zat op de HR-afdeling en leerde al gauw dat je niet moet afwachten tot mensen jou een vraag stellen of dingen voorkauwen. Nee, je moet juist zelf op zoek gaan naar een goed idee of een oplossing, dat uitwerken en mensen enthousiast maken. Op die manier komen dingen van de grond en kun je het verschil maken. Zo heb ik zelf een digitale tool vormgegeven voor medewerkers die hun persoonlijke energie beter willen gebruiken. Dat werd zo'n succes dat ik mijn initiatief zelfs mocht presenteren bij Vodafone Group in Londen!

Uiteindelijk is het mij gelukt om na mijn traineeship door te stromen als programmamanager van een aantal talent & ontwikkelingsprogramma's, waaronder het traineeship. Mijn eigen enthousiasme kan ik nu rechtstreeks delen met de trainees die nieuw binnenkomen. Ik geef hen tips, wijs hen op kansen en koppel hen aan collega's die kunnen helpen.

Bekijk meer verhalen van collega's