Het verhaal van Claudia

Business Analyst at VodafoneZiggo

Ik geniet elke dag van de energie en sfeer

Ik hoorde een vriendin enthousiast vertellen over de jonge en informele sfeer bij Vodafone. Ik dacht: eerst zien, dan geloven. Daarom heb ik meegedaan aan de Vodafone Business Game. Dit was een ontzettend leuke open dag, waarbij ik direct een klik voelde met de cultuur en de mensen.

In september 2016 begon ik als trainee. Sindsdien heb ik een hoop geleerd: inhoudelijk over alle financiële processen, maar vooral op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Bij één project speelden een aantal spannende deadlines. Ik leerde goed te werken onder hoge tijdsdruk en mijn mannetje te staan op momenten dat het niet makkelijk was.

Tijdens mijn eerste opdracht werkte ik samen met veel ervaren collega's uit verschillende teams: Finance, Procurement, HR en Legal. Ik heb inhoudelijk veel geleerd over alle financiële processen. Nu ben ik bezig met een individueler project: ik onderzoek hoe effectief Vodafone's activiteit op sociale media is. Mijn analyse wordt straks meegenomen in de strategie voor de toekomst.

Ik geniet elke dag van de energie en sfeer op kantoor. Iedereen werkt hard, maar er is ook tijd om even bij te kletsen onder het genot van een kopje koffie. Daarnaast zijn er veel leuke dingen buiten werktijd. Zo zijn we met 27 jonge collega's op wintersport geweest, is er altijd wel iemand die op vrijdag een borrel wil drinken en volg ik samen met een collega danslessen.

Na werk heb ik over het algemeen meer energie dan wanneer ik 's ochtend binnen kom. Doordeweeks ga ik graag naar de sportschool voor een lesje yoga, dansen of kickboksen of nodig ik vriendinnen uit om samen te koken.

Claudia van Galen - voormalig Discover trainee

Bekijk meer verhalen van collega's