Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.

Het verhaal van Camiel

Proposition Marketeer at VodafoneZiggo

Samen oplossingen bedenken… en op wintersport!

VodafoneZiggo biedt brede mogelijkheden. Ik ben oorspronkelijk ingedeeld in de B2B-afdeling, voor zakelijke klanten. Maar mijn tweede project was een uitstapje naar Technology. Om een goed netwerk te garanderen, heeft Vodafone ongeveer vijfduizend masten door heel Nederland staan. Vodafone huurt vaak locaties bij externe partijen om de masten neer te zetten op de perfecte plaats. Voor dit project onderzocht ik nieuwe mogelijkheden om zakelijk voordeel te halen uit deze relaties. Ik werk daarbij samen met de meest uiteenlopende afdelingen. Daardoor stel ik me steeds flexibel op. En zo heb ik VodafoneZiggo in een razend tempo leren kennen!

Toen Vodafone en Ziggo samen verder gingen, heb ik me aangemeld om mee te denken over de bedrijfsstrategie en -cultuur. Ik kreeg meteen een enthousiaste uitnodiging en was betrokken bij de eerste workshops, brainstorms en discussies over deze thema's. Dat laat zien hoe veel belang VodafoneZiggo hecht aan jonge medewerkers.

De trainee community heeft een hechte band. We zoeken elkaar regelmatig buiten werktijd op. We zijn laatst met een groep jonge collega's van VodafoneZiggo op wintersport gegaan. Dat was supergezellig.

Camiel Kuik - voormalig Discover trainee

Bekijk meer verhalen van collega's