Hoe we werken

Bij VodafoneZiggo geloven we in onze mensen en de manier waarop we samenwerken. Dat maakt ons succesvol, en bovendien een geweldige plek om te werken.

Onze waarden

Dit zijn ze, onze waarden.

  • Open up
    Het mooie is: hoe meer je open staat, hoe meer je leert.​
  • Team up
    Het leuke is: hoe meer we samen werken, hoe meer we samen bereiken.
  • Step up
    Het goede is: hoe meer we voor elkaar krijgen, hoe meer klanten ons waarderen.​

Super belangrijk, want deze waarden gaan over onze cultuur. Hoe wij als bedrijf willen zijn. Hoe wij onze strategie gaan waarmaken. En hoe wij met elkaar en met onze klanten omgaan. Onze waarden geven richting bij onze keuzes en ons handelen. Intern én extern.

Mobiel werken

Onze centraal gelegen kantoren in Amsterdam, Maastricht, Eindhoven en Utrecht zijn inspirerend ingericht en bestaan uit open ruimtes en flexibele werkplekken. Of je nu gaat zitten aan een bureau, aan de projecttafels of in een van de vergaderruimtes; alles in het gebouw is ingericht om samenwerking en het delen van ideeën te stimuleren. Wij geloven namelijk dat jij het meest creatief en productief bent als je kunt werken zoals jij wilt. En dat kan ook buiten kantoor(tijden) zijn, thuis of in de trein. Daarom geven we je een smartphone, laptop met mobiele breedbandverbinding en reiskostenvergoeding.

Diversiteit

Zoals elk van onze miljoenen klanten anders is, zo is elk van onze medewerkers dat ook. Bij VodafoneZiggo omarmen we die verschillen en hechten we waarde aan jouw individuele verhaal. Diverse achtergronden en perspectieven leiden namelijk tot rijkere ideeën, nieuwe diensten en betere resultaten. We waarderen het dus dat geen van onze medewerkers hetzelfde is en behandelen daarom iedereen gelijk. Lees hier meer over wat wij doen op het gebied van diversiteit.

Mobiles for good

Mobiele technologie leidt tot een verbonden maatschappij en kan bijdragen aan de oplossing van maatschappelijke problemen. Vanuit die gedachte hebben we bij VodafoneZiggo de Mobiles for Good Challenge gelanceerd. Dit programma richt zich op social startups met een idee voor een innovatief product of dienst (apps, games, mobiele websites) die maatschappelijke en sociale problemen oplossen. 

VodafoneZiggo Gedragscode

In ons mooie en nog relatief jonge bedrijf werken we met vele duizenden mensen samen, voor miljoenen klanten. Het is daarom essentieel van elkaar te weten hoe we willen (samen) werken, communiceren en zaken doen. Daartoe hebben we gedragsregels afgesproken en die in een gedragscode verzameld.

Deze code sluit nauw aan bij de waarden die wij intern belangrijk vinden:  Open Up, Team Up en Step Up.

De gedragscode is niet alleen bedoeld om het gedrag binnen de organisatie richting te geven. Het is ook een instrument om het vertrouwen te behouden van onze klanten, aandeelhouders en leveranciers – en van onze potentiele collega’s. Het beschrijft tevens de maatschappelijke rol die we voor onszelf zien. 

Kijk onze gedragscode in en ontdek zelf hoe we hiermee onze VodafoneZiggo ‘purpose’ - plezier en vooruitgang bij elke verbinding – miljoenen keren per dag tot leven brengen. En nog belangrijker: of dit je ook aanspreekt om met ons hier verder aan te werken.

Klik hier voor onze voor onze VodafoneZiggo gedragscode.

Aanvullend daarop maakt een Pre Employment Screening, uitgevoerd door screeningsbureau Validata, onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Enthousiast over VodafoneZiggo?

Meld je aan voor Inside VodafoneZiggo en ontvang nieuws en vacatures

Aanmelden