Het verschil maken
voor onze samenleving

Als groot technologiebedrijf spelen we met onze infrastructuur een belangrijke rol in de Nederlandse samenleving. We willen onze positieve impact vergroten en onze negatieve impact verkleinen. Dat doen we door te streven naar maatschappelijke waarde.

Onze sociale missie

Bij VodafoneZiggo draait het om technologie. Maar we snappen donders goed dat technologie in het leven van onze klanten slechts een bijrol speelt. Een belangrijke bijrol, maar toch…

Technologie maakt dingen mogelijk, het geeft betekenis aan het leven van mensen, aan hun werk en aan de samenleving. We zorgen dat mensen overal met elkaar in verbinding kunnen zijn, waar, wanneer en met wie ze maar willen. Grenzen vervagen, de wereld is voor iedereen toegankelijk. De mogelijkheden zijn enorm en daar zijn wij onderdeel van. VodafoneZiggo vindt het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan deze digitale maatschappij. Op een toegankelijke en verantwoorde manier. Met onze technologie willen we vooruitgang realiseren in het leven van al onze stakeholders.

Speerpunten

Binnen onze maatschappelijke aanpak onderscheiden we drie programma’s:

  • Digitaal leven
  • Kansen voor kinderen 
  • Slim zaken doen.

Daarnaast richten we onze organisatie zó in dat we op een ethische en verantwoorde manier zakendoen.

Lees meer

Digitaal leven

VodafoneZiggo wil dat de online omgeving en de echte wereld vloeiend in elkaar overlopen. Zodat iedereen een positief leefritme heeft. We gunnen iedereen een leven vol rijke ervaringen, waardevolle contacten en ontmoetingen. Ook willen we mensen stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, zodat ze mee kunnen komen in de digitale samenleving.

Lees meer

Kansen voor kinderen

VodafoneZiggo wil sociale uitsluiting van kwetsbare mensen tegengaan. We richten ons voornamelijk op kinderen en jongeren met minder kansen. We willen dat iedereen de kans heeft om volop mee te doen in de digitale samenleving. Zo verkleinen we de ongelijkheid in Nederland.

Lees meer

Slim zaken doen

Onze producten en diensten voor de zakelijke markt hebben we zó ontworpen dat ze positieve effecten op de maatschappij en de economie hebben. Ze dragen bij aan minder milieuvervuiling, vergroten productiviteit, veiligheid en efficiency.

Lees meer

Enthousiast over VodafoneZiggo?

Meld je aan voor Inside VodafoneZiggo en ontvang nieuws en vacatures

Aanmelden