Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.

Verschil maken
zonder onderscheid

Zoals ieder van onze miljoenen klanten anders is, zo is ieder van onze medewerkers dat ook. Bij VodafoneZiggo omarmen we die verschillen en hechten we waarde aan jouw individuele verhaal.

Diverse achtergronden en perspectieven leiden namelijk tot rijkere ideeën, nieuwe diensten en betere resultaten. We waarderen het dus dat geen van onze medewerkers hetzelfde is en behandelen daarom iedereen gelijk.

Diversteit gaat over meer dan alleen geslacht, dus richten we ons ook op verschil in achtergrond, ervaring en nog meer. Maar de waardering voor diversiteit komt niet alleen vanuit onze managers. Onze medewerkers lopen ook voorop om diversiteit binnen onze organisatie vorm te geven. Wij nemen bijvoorbeeld al een aantal jaar met trots deel aan de Gay Pride dankzij het initiatief van enkele van onze medewerkers. Ook dit jaar zijn wij weer van de partij op de EuroPride.

Dagelijks zetten wij ons ook in om ervoor te zorgen dat vrouwen daadwerkelijk gelijke carrière kansen krijgen als mannen. Zo zijn wij aangesloten bij HeForShe, een organisatie die zich inzet voor gelijke kansen van vrouwen. Wereldwijd hebben al duizenden mensen dit namens Vodafone ondertekend. Onze ambitie is dat in 2020 minimaal 30% van onze manager een vrouw is. In 2025 willen we zelfs de beste werkgever zijn voor vrouwen. Wereldwijd.

Uiteindelijk willen wij zorgen dat iedereen zich thuis kan voelen bij ons.

Enthousiast over VodafoneZiggo?

Meld je aan voor Inside VodafoneZiggo en ontvang nieuws en vacatures

Aanmelden