Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.

Maatregelen coronavirus (COVID-19)


Het spreekt voor zich dat de veiligheid en gezondheid van kandidaten, onze klanten, leveranciers en medewerkers enorm belangrijk voor ons zijn.
Om een bijdrage te leveren aan het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus, heeft ook VodafoneZiggo een aantal maatregelen getroffen. Hierbij volgen we de richtlijnen van het RIVM

Een belangrijke maatregel binnen onze sollicitatieprocedure is dat de eerste kennismaking online plaatsvindt. Je ontvangt hiervoor instructies van de recruiter. Bij een tweede of derde gesprek ben je welkom op onze locatie(s). Behalve wanneer:

  • jij en/of één van de gesprekspartners last hebben van symptomen als verkoudheid, hoesten en/of meer dan 38 graden koorts
  • iemand in jullie directe omgeving één van bovenstaande symptomen vertoont

Is één van deze punten op jou van toepassing? Laat dit dan snel aan de recruiter weten. We kunnen het gesprek uitstellen of samen zoeken naar een andere oplossing. Dat kan natuurlijk ook als je het zelf niet prettig vindt om naar onze locatie(s) te komen.

Ondanks de bijzondere omstandigheden die het coronavirus met zich meebrengt, kijken wij ernaar uit je te ontmoeten!

Checklist rondom fysieke afspraak


Gaan wij elkaar binnenkort fysiek treffen? Weet dat wij de schoonmaak op onze locaties hebben geïntensiveerd. Collega’s die niet vanuit huis werken, maar wel op onze kantoren aanwezig zijn, vragen we om zich aan de volgende persoonlijke hygiëne maatregelen te houden:

  • We wassen vaker onze handen
  • We kuchen en/of niezen in de elleboog
  • We gebruiken papieren zakdoekjes
  • We proberen 1,5 meter afstand van elkaar te houden
  • Fysiek contact vermijden we volledig

We vertrouwen erop dat ieder die ons bezoekt dezelfde maatregelen treft.

Als je verder nog vragen of twijfels hebt, kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruiter.