Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.
Terug naar overzicht

Wij zijn een populaire werkgever voor jong talent

Uit onderzoek van Universum blijkt dat jong talent Vodafone als een van de bedrijven ziet waar zij graag zouden willen werken. Daar zijn wij ontzettend trots op. Niet alleen omdat zij onze toekomst zijn, maar ook omdat wij hen unieke kansen kunnen bieden om het maximale uit hun carrière en leven te halen.

Als je kijkt naar de drie belangrijkste drivers waar studenten naar zoeken, dan kunnen wij hen daar een perfect mix in bieden. Hieronder vind je het overzicht en wat wij daarin bieden.

Balans tussen werk en privé
Door onze mobile working filosofie krijgen jonge talenten de kans om hun werk en privé zo in te richten dat ze optimaal kunnen presteren. Net als iedereen krijgen zij de kans om flexibel om te gaan met hun werktijden en werklocatie. Iets later beginnen om de spits te mijden? Geen probleem. Eerder naar huis om naar de tandarts te gaan en thuis verder werken? Vooral doen als jij het nodig hebt.

Ondernemend, creatief of innovatief bezig zijn
Wij bieden jong talent ontzettend veel kansen op het gebied van hun carrière en soort werk. Van werken aan grote media campagnes tot innovatieve manieren vinden om onze techniek in te zetten. Een van onze trainees heeft bijvoorbeeld ondersteund in het ontwikkelen van tijdelijke netwerkoplossingen voor drukke evenementen. Daarnaast zoekt jong talent ook de kans om ondernemend te zijn. Wij bieden hen de kans om de ondernemer van hun eigen carrière te zijn. Door ze kansen te bieden die zij zelf kunnen grijpen of de mogelijkheid hun eigen kansen te creëren.

Uitgedaagd worden intellectueel of commercieel
Wij werken in een industrie waar verandering een gegeven feit is. Van nieuwe technologische mogelijkheden (bijvoorbeeld 5G) tot veranderingen in het gebruik van deze techniek door onze klanten (bijvoorbeeld je fiets kunnen terugvinden dankzij een ingebouwde SIM kaart). Ook is het een markt waarin de concurrentie ontzettend groot is. Op commercieel gebied bieden we onze mensen dan ook echt een uitdagende markt om in te werken. Op intellectueel niveau liggen er ook genoeg uitdagingen! Bijvoorbeeld ons Discover traineeship of een stage op kantoor of in de winkel. De uitdagingen die we je bieden voegen ook daadwerkelijk iets toe.

Ben je student of net afgestudeerd? Benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden? Neem dan een kijkje op vodafone.nl/discover om alles te weten te komen over ons traineeship en stagemogelijkheden.

Alleen updates zien die passen bij jouw interesse?

Meld je aan voor Inside VodafoneZiggo

Bekijk de volgende update

juni 2016

Meehelpen om onze planeet te redden

Als groot bedrijf met 5 miljoen klanten heeft Vodafone een grote verantwoordelijkheid in onze samenl...

Lees verder