Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.
Terug naar overzicht

Twee merken, één bedrijf. Next step Hoog Catharijne!

Vandaag hebben we aangekondigd waar ons nieuwe Central Office volgend jaar opent: op Hoog Catharijne in Utrecht. Meer dan 1.400 collega’s zullen hier hun standplaats hebben, midden tussen onze klanten! Hiermee geven we je een overzicht van de belangrijkste dingen die je moet weten over ons nieuwe pand en de verhuizing! 

Waarom gaan we naar één Central Office? We willen echt één bedrijf worden, en het werken vanuit 4 locaties past daar niet bij. Geen van onze bestaande locaties kon alle Central Office staff huisvesten. Samen in één kantoor kunnen we gaan bouwen aan onze cultuur en de waarden die we belangrijk vinden en geïnspireerd onze resultaten behalen. Naar de buitenwereld en onze klanten toe, maar ook naar nieuw talent, willen we uitstralen dat we midden in hun wereld staan en dat ze bij ons van harte welkom zijn.

Waarom hebben we voor Utrecht Hoog Catharijne gekozen? Aan de hand van een aantal belangrijke criteria zijn we gaan zoeken. Utrecht en Hoog Catharijne sprongen daar al snel uit. Waarom? Het biedt ons, midden in het centrum van de stad, voldoende ruimte om iedereen een plek te geven! We krijgen de mogelijkheid om het van binnen helemaal in te richten zoals wij willen, passend bij hoe we willen samenwerken en bij onze cultuur. Aan de buitenkant kan iedereen die straks langsloopt zien dat het ons Central Office is: door branding aan de buitenkant en door de winkel die in het pand zit! 

Het nieuwe Central Office ligt recht tegenover de uitgang van Utrecht Centraal Station en daarmee dichtbij alle vormen van openbaar vervoer. Daarnaast is Utrecht ook goed bereikbaar per auto en zijn er parkeerplaatsen in de buurt. 

Wat gaat er nu gebeuren? De planning is dat we in oktober 2018 verhuizen naar ons nieuwe Central Office in Utrecht.

Alleen updates zien die passen bij jouw interesse?

Meld je aan voor Inside VodafoneZiggo

Bekijk de volgende update

september 2017

Way to Work met Claudia en Pieter

Claudia stond aan de wieg van Ziggo Sport, Pieter verzamelt klantgegevens om service te verbeteren....

Lees verder