Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.
Terug naar overzicht

Service verbeteren door analyse

Bij ons krijg je het vertrouwen om je werkzaamheden naar eigen inzicht zo zinvol mogelijk in te zetten en je eigen prioriteiten te bepalen. Want jij bent de expert binnen je eigen vakgebied. Dat vereist zelfstandigheid en vraagt een kritische blik ten opzichte van jezelf maar ook naar anderen. Uiteraard word je op het eindresultaat ook aangesproken. Beslissingen worden hier vooral met elkaar genomen in een informele sfeer en maar zelden top down. Omdat we verspreid zitten over meerdere locaties, gebruiken we de beste technologie om ons met elkaar te verbinden. Dit alles zorgt ervoor dat we snel beslissingen nemen en kunnen doorpakken om onderscheidend te blijven binnen de snel veranderende markt.

De rol van Mark
Ik ben werkzaam als Business Analyst binnen het Digital Serviceteam. Dit team houdt zich bezig met service gerelateerde verbeteringen van de website en de My Vodafone app.

In essentie proberen we de klant zoveel mogelijk dingen eenvoudig en snel zelf te laten regelen via de website of de app. Dit doen we met een scrum team bestaande uit product owners, developers, editors en analisten. De product owners zijn verantwoordelijk voor een bepaald deelgebied, zoals bijvoorbeeld de My Vodafone App. Ze regelen de afstemming van alle belangen die binnen de organisatie spelen voor zo’n deelgebied en bepalen welke functionaliteiten uiteindelijk door de developers en editors zullen worden geïmplementeerd.

Omdat het landschap voortdurend in beweging is, is dit werk eigenlijk nooit af. Dat betekent dat we prioriteiten moeten stellen en moeten focussen op zaken die de klantervaring het meest zullen verbeteren. Als analist help ik daarbij door aan te geven welke onderdelen belangrijk en minder belangrijk zijn. Zo heb ik recent bijvoorbeeld onderzoek gedaan naar welke onderdelen de meeste impact hebben op onze KPI’s. Daaruit bleek dat een aantal elementen binnen de app veel gebruikt wordt en daarom veel impact heeft. Hierover heb ik de product owner geïnformeerd en op basis daarvan hebben we de prioriteiten aangepast en bepaalde onderdelen naar voren gehaald zodat we deze kunnen realiseren. Ik zie het als mijn rol om een op feiten gebaseerde (data-gedreven) dialoog op gang te brengen. Op deze manier probeer ik nieuwe inzichten uit data te halen om als team tot betere beslissingen te komen en uiteindelijk natuurlijk de klantervaring te verbeteren – want daar doen we het allemaal voor.

Ben jij iemand met analytische vaardigheden en wil je betrokken zijn bij de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van Digital? Neem dan contact op met Thomas Fabrie (Senior Recruiter) voor meer informatie, bereikbaar via +31652632018 of thomas.fabrie@vodafoneziggo.com.

Alleen updates zien die passen bij jouw interesse?

Meld je aan voor Inside VodafoneZiggo

Bekijk de volgende update

februari 2017

Way to Work met Annelies en Eveline

Werken bij het nieuwe VodafoneZiggo, persoonlijke groei en de nieuwste technieken. Onze Marcom speci...

Lees verder