Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.
Terug naar overzicht

Meehelpen om onze planeet te redden

Als groot bedrijf met 5 miljoen klanten heeft Vodafone een grote verantwoordelijkheid in onze samenleving. Niet alleen op het gebied van mensen en machines te verbinden, maar belangrijker nog de impact die wij hebben op het milieu.

Iedere dag streven wij ernaar om onze producten en diensten milieuvriendelijker te maken. Maar daar houdt het voor ons niet op, want misschien nog belangrijker wij willen milieuvriendelijk zijn in de manier van hoe wij werken. Bijvoorbeeld door automatisch de lichten uitdoen op ons kantoor als deze niet nodig zijn of WC’s zonder waterverbruik. Wij zijn trots op de manier waarop wij bijdragen aan CO2 reductie. In de video hieronder vind je een overzicht van onze belangrijkste resultaten op het gebied van het milieu in het afgelopen jaar, gepresenteerd door Rob Shuter onze CEO.

 

Iedere dag blijven wij ons inzetten om de klimaat verandering tegen te gaan door CO2 te reduceren. Niet alleen in onze eigen operatie, maar vooral door onze klanten in staat te stellen hun eigen operatie klimaatvriendelijker te maken.

Inmiddels zijn wij klimaatneutraal, maar dat is het startpunt. In de komende jaren zullen wij actief bijdragen aan een beter klimaat door ook onze klanten helpen minder impact te hebben op het klimaat.

Heb jij een visie over hoe wij onze planeet kunnen redden met onze techniek? Laat het ons dan weten of solliciteer op een vacature en kom ons helpen onze planeet te redden.

Alleen updates zien die passen bij jouw interesse?

Meld je aan voor Inside VodafoneZiggo

Bekijk de volgende update

december 2019

Snel en verantwoord zakendoen met GigaNet

Marcel de Groot over de voordelen voor bedrijven

Lees verder