Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.
Terug naar overzicht

Het verschil maken voor talent

Op donderdag 8 juni 2017 hebben we als voormalig Vodafone Nederland een Diamond Award in ontvangst mogen nemen uit handen van de voorzitter van de 2de kamer. Met de ondertekening van het charter 'Talent naar de Top' had voormalig ​​Vodafone zich gecommitteerd om meer vrouwen door te laten stromen naar de top. Met 34,5% gender diversiteit in het topmanagement in 2016 zijn we een aansprekend voorbeeld gebleken voor andere bedrijven in Nederland. Klik hier voor de factsheet.

We zijn heel trots op het behalen van deze award, maar realiseren ons tegelijkertijd ook dat we er nog lang niet zijn. Het is belangrijk dat we de ervaringen én input van onze medewerkers op dit gebied meenemen bij het bouwen van een nieuwe organisatiecultuur en bijbehorend diversiteitsbeleid.

We vinden het namelijk belangrijk dat er binnen VodafoneZiggo een cultuur heerst waarin mensen worden gewaardeerd en gerespecteerd én waarin de verschillen die we allemaal met ons mee brengen optimaal ingezet worden. In het voordeel van onze klanten, onze medewerkers en de bredere maatschappij waarin we actief zijn.

Om het beste uit de diversiteit van onze mensen te halen, moeten we (nóg meer) samen werken aan een meer ‘inclusieve cultuur’, waarin iedereen zich thuis voelt. We streven naar een open cultuur waar respect en waardering is voor de verschillen van onze mensen die zo divers zouden moeten zijn als ook onze klanten zijn. 

Alleen updates zien die passen bij jouw interesse?

Meld je aan voor Inside VodafoneZiggo

Bekijk de volgende update

maart 2017

Creëer je eigen toekomst met Quality of Conversation

Een klantenservice adviseur is één van de belangrijkste schakels tussen VodafoneZiggo en onze klant....

Lees verder