Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.
Terug naar overzicht

Het verschil maken voor onze samenleving

De klant staat centraal bij alles wat wij doen als bedrijf. Want uit eindelijk willen wij de wereld verbinden, zodat daar geen zorgen over hoeven te zijn. Dit doen we natuurlijk door de producten en diensten die wij ontwikkelen verkopen. Dit zijn producten en diensten waar wij trots op zijn. 

Maar soms wil je ook op een andere manier het verschil kunnen maken als medewerker of als bedrijf. Daarom hebben wij onder andere de Vodafone Foundation. Hierin worden verschillende projecten gedaan met als doel om mobiele technologie in te zetten voor maatschappelijke projecten. Bijvoorbeeld door ons connecting for good programma. Zo ondersteunen we mensen in Amsterdam die recent dakloos zijn geworden met dagelijkse informatie berichten over lokale hulp. En ondersteunen we vluchtelingen kinderen met digitaal onderwijs. Ook doen onze collega’s regelmatig vrijwilligerswerk. En doneren zij jaarlijks hun kerstgeschenk aan een goed doel.

Afgelopen kerst is dit geld naar het Rode Kruis gegaan. In samenwerking met het Rode Kruis hebben wij een bus ontwikkeld. Met deze bus kunnen Vodafone vrijwilligers en het Rode Kruis langs de verschillende vluchtelingenopvangcentra reizen om hen weer in contact te brengen met familie die zij uit het oog zijn verloren.

Wij zijn blij dat wij hier onze bijdrage aan kunnen leveren. Hopelijk kunnen wij nog vele jaren het verschil maken voor onze maatschappij.

Alleen updates zien die passen bij jouw interesse?

Meld je aan voor Inside VodafoneZiggo

Bekijk de volgende update

juni 2016

Wij zijn een populaire werkgever voor jong talent

Uit onderzoek van Universum blijkt dat jong talent Vodafone als een van de bedrijven ziet waar zij g...

Lees verder