Solliciteren bij VodafoneZiggo gaat gewoon door. Uiteraard met een COVID-proof sollicitatieproces.
Terug naar overzicht

Creëer je eigen toekomst met Quality of Conversation

Een klantenservice adviseur is één van de belangrijkste schakels tussen VodafoneZiggo en onze klant. Er wordt daarom veel tijd gestoken in de persoonlijke ontwikkeling van onze adviseurs. Quality of Conversation geeft hen alle tools die nodig zijn om het werk nóg beter uit te voeren. Door trainingen ook online en interactief aan te bieden passen we de manier van leren aan op de huidige generatie. Voor VodafoneZiggo staat de klant centraal, en voor Quality of Conversation is dat de adviseur.

Overal leren
De wereld verandert snel en adviseurs hebben met veel informatieverwerking te maken. Informatie is op meerdere plekken beschikbaar en het kan een flinke zoektocht zijn om de juiste informatie te vinden. Het social learning platform We Learn! brengt alle relevante informatie samen op één plek. We Learn! biedt de mogelijkheid trainingen aan te bieden die zowel op kantoor als thuis gevolgd kunnen worden. Deze online trainingen worden, waar nodig, gecombineerd met klassikale trainingen zodat onze adviseurs altijd en overal aan hun productkennis, systeemkennis en andere vaardigheden kunnen werken. Onze afdeling Quality of Conversation inspireert nieuwe en bestaande medewerkers, en geeft hen de handvaten om hun werk met plezier uit te voeren.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen
De grenzen tussen werken, leren en spelen vervagen. Smartphones, games en computers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Quality of Conversation wil zichzelf ook continu blijven onderscheiden en ontwikkelen. Daarom zijn de trainingen interactief en worden er bijvoorbeeld spelelementen aan toegevoegd. Door daarnaast het trainingsaanbod overzichtelijk weer te geven in een app die overal toegankelijk is weet een adviseur precies welke trainingen er voor hem/haar klaar staan. Makkelijker kan haast niet. De adviseur leert zelfstandig te zijn en creëert daarmee zijn eigen toekomst.

Focussen op kwaliteit
We bieden nieuwe adviseurs een compleet pakket waarmee zij zich kunnen ontwikkelen en voorbereiden op de toekomst. Een afdeling met specialisten op het gebied van leren, kennis en communicatie stopt elke dag opnieuw energie in de kwaliteit van adviseurs. Uiteindelijk zorgen we zo ook voor de beste service voor onze klanten.

Heb jij interesse om te werken bij de klantenservice van VodafoneZiggo? Kijk dan op onze vacature pagina voor een overzicht van onze actuele vacatures, of neem contact op met een van onze recruiters.

Alleen updates zien die passen bij jouw interesse?

Meld je aan voor Inside VodafoneZiggo

Bekijk de volgende update

februari 2017

Service verbeteren door analyse

Bij ons krijg je het vertrouwen om je werkzaamheden naar eigen inzicht zo zinvol mogelijk in te zett...

Lees verder