Applying at VodafoneZiggo continues as usual. Of course with a COVID-proof application process.

Vacancy detail Team Manager Customer Care hollandsnieuwe

Location: Utrecht
Experience: Professional, Management
Job fields: Corporate Staff, Customer service, Customer Experience & Digital
Employement: Fulltime
Expiration date: Dec 31, 2021
Base salary: €3.251 - €4.644

Word jij onze nieuwe Team Manager binnen hollandsnieuwe die verantwoordelijk is voor zowel ons interne als externe contactcenter? Een vernieuwer die met veel plezier beweging kan creëren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Enjoy the challenge
Wij houden van onze klanten, en het liefst hebben ze ons zo min mogelijk nodig. Als zij dan toch persoonlijk contact zoeken dan willen we er ook alles uithalen, zodat de klant als ambassadeur van ons merk het gesprek eindigt. Jij zorgt ervoor dat zowel ons interne als externe contactcenter (ongeveer 60 medewerkers) onze klanten op een goede en persoonlijke manier helpt. Daarnaast ben je als Team Manager Customer Care verantwoordelijk voor het in- en extern signaleren en implementeren van verbeteringen en innovaties in de klantenservice processen waarbij geborgd moet worden dat we binnen budget en forecast blijven. Je bent intern het boegbeeld van de klantenservice en zorgt ervoor dat iedereen binnen hollandsnieuwe weet wat er speelt. Daarnaast vertegenwoordig je de klantenservice van hollandsnieuwe in de agile teams waar we de gehele customer journey continue verbeteren.

Dit ga je doen:

 • Je zorgt dat onze contactcenter leverancier de afgesproken performance doelstellingen haalt op alle klantcontact kanalen. Hiervoor werk je nauw samen met de Delivery Manager, Client Team Manager en de WFM Manager.
 • Je vertaalt de hollandsnieuwe initiatieven naar forecasters en de serviceorganisatie. Andersom vertaal je ook de behoeftes van de klant en de serviceorganisatie naar de Agile teams zodat zij aan de slag kunnen met initiatieven die onze dienstverlening en operatie verbeteren.
 • Als Team Manager stuur je een enthousiast intern customer care team aan die niet alleen 2e lijns klantenservice zijn, maar ook bijdragen leveren aan de agile teams.  
  Je bewaakt het verloop van de dagelijkse operatie, door vertrouwen te geven, grijpt in waar nodig en stuurt op resultaat.
 • Je coacht jouw team op basis van onze “Growth” mindset en meet, evalueert en stimuleert de teamleden bij uitvoering van de individuele werkzaamheden.
 • En meer…

Team up  
hollandsnieuwe is een jonge, dynamische telefoonaanbieder die de dingen net even anders doet. We staan voor openheid, een verfrissende nuchtere aanpak en voordeel. En hollandsnieuwe is een 100% dochteronderneming van VodafoneZiggo.

VodafoneZiggo faciliteert connectiviteit tussen miljoenen mensen en organisaties. Zo maken we de wereld steeds sneller en voegen we waarde toe. Voor individuen. En voor de maatschappij. Met 8.000 collega’s willen we positive change stimuleren. Van monteurs, tot klantadviseurs, tot alle teams op onze kantoren. We delen daarom drie waarden: Open Up, Team Up en Step Up. Deze staan voor ja! denken, luisteren naar en leren van elkaar, samenwerken, omdenken en omdoen. Dat vraagt om mensen die uit hun comfort zone durven te stappen. Die elke uitdaging met plezier aangaan.

Het hollandsnieuwe-team bestaat uit negentig medewerkers die er vol voor gaan. Ze hebben gevoel voor het merk en willen er samen écht wat moois van maken.
Onder de vleugels van ons merk, werk je in een team waar nuchterheid en een hechte band met collega’s kenmerkend zijn. Een afdeling waar collega’s intensief met elkaar samenwerken en zorgen voor een fijne werksfeer. Manager Sarah Baart doet niet aan micromanagement, dus geeft ze jou alle vrijheid om iets moois neer te zetten. Vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn daarbij haar uitgangspunten.

Op de afdeling Customer Care waar jij als Team Manager Customer Care hollandsnieuwe aan de slag gaat, geef je leiding aan een team van ongeveer 8 customer care medewerkers met een zelfstandige werkhouding en hoog verantwoordelijkheidsgevoel. De medewerkers communiceren op een wijze die aansluit bij al onze klanten; professioneel met een informeel karakter. Alles wordt ingezet voor het creëren van een ultieme klantervaring. Ook stuur je operationeel ons contactcenter aan die door een andere partij wordt gefaciliteerd. Je bent verantwoordelijk voor het monitoren en sturen op Forecast en KPI’s die jou helpt een zo goed mogelijke service te leveren aan onze klanten.

Vanwege Covid-19 werken we nu vooral vanuit huis, maar je standplaats wordt Utrecht Central Office.

Got what it takes
De hollandsnieuwe manier van werken. Dit betekent dat je vol enthousiasme ervoor gaat, doorzet (ook als er drempels zijn) en altijd de positieve kant ziet. Klanttevredenheid is je allergrootste doel en je weet jouw optimalisaties met humor en gemak door de verschillende lagen van de organisatie te brengen. Wij zoeken iemand die snapt dat gehoord, gezien, gerespecteerd en gewaardeerd worden de basis is van álles. En dat investeren in de relatie belangrijk is voor een optimale, blijvende, performance. Tegelijkertijd ben je scherp, onderneem je op het juiste moment actie en ga je de lastige gesprekken niet uit de weg. In de dynamische wereld van het contact center is stakeholdermanagement key.
Je blik is breder dan alleen jouw domein, je hebt oog voor het hollandsnieuwe belang en volgt relevante ontwikkelingen in de markt. Ook heb je voor deze vacature Team Manager Customer Care bij VodafoneZiggo:

 • Een afgeronde hbo opleiding;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende in een contactcenter;
 • Ruime ervaring met leveranciersmanagement/3rd party management; 
 • Kennis van WFM-principes en processen;
 • Ervaring met het coachen en ontwikkelen van teamleden.

Enjoy the benefits
Op basis van een 40-urige werkweek kun je bij ons rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris tussen €3.251,- en €4.644,- met groeiperspectief én een mooie bonusregeling;
 • Ook ontvang je maandelijks een Benefit Budget van 14,95% van je brutosalaris; geld opzijzetten voor je vakantie, verlofdagen sparen voor je sabbatical, extra vrije dagen kopen of het volledige Benefit Budget direct uitkeren? De keuze is aan jou!
 • 20 vakantiedagen, met de mogelijkheid om tot 40 dagen extra verlof te kopen;
 • Unlimited Learning! Van een online cursus tot klassikale opleiding, bij VodafoneZiggo kan het allemaal. Kies uit duizenden opleidingen en leer je zoveel je kunt;
 • Een NS-Business Card naar keuze, waaronder de optie voor een 1e klas treinabonnement, waarmee je ook privé mag reizen;
 • Een voucher voor de aanschaf van een telefoon, waarbij natuurlijk een Vodafone abonnement hoort, dat je ook privé mag gebruiken;  
 • Korting op producten en diensten van VodafoneZiggo;
 • Met het oog op pensioen is er een premieregeling beschikbaar, plus de mogelijkheid om zelf extra bij te sparen;
 • Flexibiliteit: werken waar en wanneer jij het beste werkt;
 • We vinden maatschappelijke impact belangrijk. Zo kun je bij ons gedurende werktijd deelnemen aan verschillende initiatieven op dit gebied, zoals het Online Masters programma, waarbij je kinderen verantwoord wegwijs maakt in de digitale wereld;
 • Ook als het tegenzit kun je gebruik maken van goede (financiële) regelingen, bijvoorbeeld bij arbeidsongeschiktheid;
 • Voordeel op onder andere je ziektekostenverzekering, sportabonnement, kinderopvang en meer.

Let’s connect 
Hebben wij jouw interesse gewekt? Wil jij werken het mooiste kantoor van Utrecht en ben jij de nieuwe Team Manager Customer Care bij hollandsnieuwe? Klik nu op de sollicitatiebutton en reageer.

Vragen? Mail Recruiter Linda Janssen linda.janssen03@vodafoneziggo.com. Dan heb je alle antwoorden zo te pakken.

* Pre-employment screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Deze vacature staat voor onze open zoektocht naar een nieuwe VodafoneZiggo collega.
Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie

Linda Janssen

Recruiter Business Transformation & Customer Experience

MORE VACANCIES

Discover traineeship track Commercial (B2B/B2C) Highlighted

Location: Utrecht Job fields: Enterprise Sales, Marketing, Customer Experience & Digital, Student & Trainee

Discover traineeship track Data Highlighted

Location: Utrecht Job fields: Analytics & Intelligence, Customer Experience & Digital, Student & Trainee

Discover traineeship track Finance Highlighted

Locations: Maastricht, Utrecht Job fields: Corporate Staff, Student & Trainee

Excited about VodafoneZiggo?

Sign up for Inside VodafoneZiggo and receive news and vacancies

Sign up