Applying at VodafoneZiggo continues as usual. Of course with a COVID-proof application process.

Vacancy detail Stage Content Writer B2B Marketing

Location: Utrecht
Experience: Stage
Job field: Student & Trainee
Expiration date: Nov 15, 2021
Base salary: €400 - €500

Kom werken in een innovatief, energiek en klantgericht team van marketeers voor de beste 6 maanden van je leven! 

Dit doe je
In het Demand Generation & Conversion Chapter zorgen we ervoor dat onze B2B-klanten relevante en up-to-date informatie met één druk op de knop beschikbaar hebben. Het is ons doel om hun behoeften te begrijpen en proposities te creëren die hen in staat stellen om hun business beter te runnen in deze snelgroeiende digitale wereld na Covid. Als stagiair in ons team maak jij deel uit van dit proces. Jouw twee hoofdverantwoordelijkheden zijn het schrijven van content en het creëren van pagina’s voor onze websites met behulp van Adobe Experience Manager.  

Zo doe je dit 
Je zal deel uitmaken van een squad (een agile team) samen met andere marketing professionals in B2B en je zal begeleid worden door een in-house Content Editor. Je gaat veel leren over Digital Marketing, Customer Journey Mapping, Content & Comms en Base Management. Daarnaast gaan we je helpen een commercieel inzicht te ontwikkelen tijdens jouw tijd in ons team. Je leert ook presentatievaardigheden, omdat wij elke twee weken ons werk laten zien aan stakeholders.  

Jij versterkt 
Tijdens jouw zes maanden durende stage zal je ook deel uitmaken van het Demand Generation & Conversion Chapter, een team van 20 klant-geobsedeerde marketeers die op hun beurt weer deel uitmaken van een grotere B2B Marketing Tribe. Je krijgt de kans om samen te werken met teamleden vanuit verschillende achtergronden, waaronder Digital Marketing, Customer Value Management en Content & Communications. Naast de ervaring die je op gaat doen in end-to-end marketing campagnes, krijg je ook nog eens ervaring met het Agile werken! 

Wij 
VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatie-provider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is. 

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten. 

Jij hebt het
Als jij studeert in de richting van journalistiek, copywriting, literatuur of als je gewoon een woordentovenaar bent met een interesse voor techniek, dan is dit de stage voor jou. 90% van de content die wij maken is in het Nederlands, dus wij geven de voorkeur aan mensen die Nederlands spreken en schrijven op C1-niveau of Nederlands als moedertaal hebben.  

Jij verdient het  
Het opdoen van werkervaring bij een grote, ambitieuze werkgever. Je krijgt bij ons de volledige ruimte om je te ontwikkelen tot professional. Daarnaast bieden wij jou alle faciliteiten die je nodig hebt om deze opdracht uit te voeren en je ontvangt maandelijks een aantrekkelijke stagevergoeding. 

Jij doet het 
Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken? Klik nu op de sollicitatiebutton en reageer.

Vragen? Stuur een bericht naar recruitment@vodafoneziggo.com. Dan heb je het antwoord zo te pakken!

* Pre-employment screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Deze vacature staat voor onze open zoektocht naar een nieuwe VodafoneZiggo stagiair(e).
Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Somar Sharbat

Talent Resourcing Officer

MORE VACANCIES

Discover traineeship track Commercial (B2B/B2C) Highlighted

Location: Utrecht Job fields: Enterprise Sales, Marketing, Customer Experience & Digital, Student & Trainee

Discover traineeship track Customer Operations Highlighted

Location: Utrecht Job field: Student & Trainee

Discover traineeship track Data Highlighted

Location: Utrecht Job fields: Analytics & Intelligence, Customer Experience & Digital, Student & Trainee

Excited about VodafoneZiggo?

Sign up for Inside VodafoneZiggo and receive news and vacancies

Sign up