Applying at VodafoneZiggo continues as usual. Of course with a COVID-proof application process.

Vacancy detail Sr Collection Operator

Experience: Professional
Job field: Customer service
Employement: Fulltime
Expiration date: Nov 9, 2021

Zorgdragen dat vorderingen tijdig en efficiënt geïnd worden met de best mogelijke klantervaring!

Dit doe je voor onze klant
De Senior Collection Agent B2C is verantwoordelijk voor het coördineren en/of uitvoeren van processen en/of meer complexe activiteiten/cases op het gebied van debiteurenbeheer waardoor vorderingen tijdig en efficiënt geïnd worden met de best mogelijke klantervaring

Bij VodafoneZiggo staan hoge kwaliteit en de beste service aan zakelijke klanten voorop. We willen onze dienstverlening continu verbeteren en klanten elke dag weer in positieve zin verrassen. Het goed inrichten en steeds verbeteren van de processen in onze klantbediening is daarbij cruciaal. In alle opzichten zorgen voor de optimale klantervaring en voor operationele effectiviteit. Daar draait het om. Het zit dan ook in je natuur om samen met je team elke dag weer alles op alles te zetten voor de meest efficiënte en effectieve uitvoering van alle werkzaamheden op dit vlak. En als vanzelfsprekend neem je het voortouw in continue verbetering van taken en processen. Roep je nu heel hard ‘Ja, dat klopt!’? Dan is een baan als Senior Collection Agent B2C bij VodafoneZiggo je op het lijf geschreven!

Zó doe je dit
Key accountabilities and decision ownership 

 • Je zorgt voor het coördineren, plannen en uitvoeren van een effectief en efficiënt overdrachtsproces naar de incassobureaus.
 • Je controleert, bewaakt en analyseert het overdrachtsproces. Je signaleert gevraagd en ongevraagd knelpunten en/of afwijkingen t.b.v. structurele oplossingen en verbeteringen. Waar nodig in samenwerking met (Sr) Specialisten.
 • Je zorgt dat de eindafrekeningen kloppen en er maandelijks op tijd een interne audit (SOX) plaatsvindt voor zowel Mobile als Fixed.
 • Je analyseert en levert relevante stuurinformatie aan het MT naar aanleiding van veranderingen in de markt en/of wetgeving (impact verordering gerechtsdeurwaarders en ambtshalve toetsing).
 • Je onderhoudt goed contact met de gecontracteerde incassobureaus en schuift periodiek aan bij een operationeel overleg.
 • Je fungeert (vanwege specifieke inhoudelijke kennis van het deurwaarderproces) als vraagbaak voor Collection Agents B2C.
 • Je neemt zelfstandig beslissingen bij het afhandelen van complexe klantcases (bijvoorbeeld fraude).
 • Je zorgt voor de correcte operationele uitvoering van (complexere) taken voor de afdeling met de best mogelijke klantervaring.

Jij versterkt
Jouw afdeling Debt Recovery B2C waar zo’n 16 gedreven medewerkers werkzaam zijn, maakt deel uit van afdeling Credit Management B2C dat uit tachtig collega’s bestaat. Je standplaats is Groningen. Je werkt in een open kantoorruimte met flexplekken. Jong, oud, man, vrouw, je bevindt je in een gemêleerd gezelschap. De cultuur is open, eerlijk en direct. Je collega’s zijn toegankelijk en zeggen waar het op staat. Het is prima om casual gekleed naar kantoor te gaan, want zichtbaar klantcontact is er niet. Er verandert veel bij ons en geen dag is hetzelfde. Dat zorgt voor veel dynamiek in ons werk en geeft ons veel ruimte om elke dag weer het beste uit onszelf te halen. Jouw Team Manager geeft je veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te delen. Daarbij gaat hij ervan uit dat iedereen zelfredzaam is. Naast openheid en eerlijkheid verwacht hij van jou ook de drive om door te groeien. Schuif jij binnenkort bij ons aan?

Wij
VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatieprovider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.
Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Jij hebt hét
Je bent gedreven, betrokken, kunt goed organiseren/planmatig werken, klantvriendelijk en je hebt het lef je verantwoordelijkheid te nemen. Communicatief ben je ijzersterk, mondeling en schriftelijk, ook in het Engels. Je bent accuraat, oplossingsgericht, analytisch, proactief, initiatiefrijk, zelfstandig en ook zeker een sterke teamplayer. Ook heb je voor deze vacature Senior Collection Agent B2C bij VodafoneZiggo:

 • MBO/HBO werk en denkniveau 
 • 2 - 5 jaar relevante werkervaring 
 • Kennis van geautomatiseerde high volume (batch)processen van Collection B2C
 • Kennis van Excel (gevorderd) en bij voorkeur van SQL, Lavastorm en Clarify/Unify.

Vragen? Mail naar kim.albrecht@vodafoneziggo.com. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

*Pre-employment screening is standaard bij VodafoneZiggo.

Deze vacature staat voor onze open zoektocht naar een nieuwe VodafoneZiggo collega.
Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Kim Albrecht

Talent resourcer a.i. customer service Northern region

MORE VACANCIES

Adviseur Klein Zakelijk

Location: Maastricht Job field: Customer service

Advisor Managed Services

Locations: Eindhoven, Maastricht Job field: Customer service

Advisor Pro Active Service

Location: Nijmegen Job field: Customer service

Excited about VodafoneZiggo?

Sign up for Inside VodafoneZiggo and receive news and vacancies

Sign up