Vacancy detail Senior Operations Engineer (core)

Location: Amsterdam
Experience: Professional
Job field: Technology
Employement: Fulltime
Expiration date: Ongoing

Beheren en verbeteren van het Ziggo netwerk om onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

Dit doe je
Jij houdt van je werk en houdt van uitdagingen. Al jouw technische en functionele expertise zet je in om ons Ziggo netwerk beschikbaar te houden en voor te bereiden op de toekomst voor het leveren van connectiviteit- en entertainmentdiensten. Om zo onze klanten nog meer plezier te bieden met innoverende producten en diensten. Van Network tot Voice en van app tot video. Altijd gericht op de klant, de dag van morgen en de dagen erna.

Als Operations Engineer geef je ondersteuning voor complexe incidenten van services, platformen of netwerken op onze Backbone. Je implementeert (remote) changes aan de hand van ontwerpen/richtlijnen en verzorgt de input voor rapportage.

Jouw werkzaamheden zorgen voor een optimale beschikbaarheid en performance van de netwerksystemen. Een netwerk dat aansluit op de business vereisten en de wensen van de klant. Nu en in de toekomst.

Zo doe je dit

  • Ondersteunend; bij de complexere onderhoudsactiviteiten
  • Verbeterend; van operationele activiteiten
  • Bijdragend; aan de implementatie van operationele projecten
  • Proactief; met het verbeter van de capaciteit van systemen en zorg je voor de optimale configuraties. 
  • Deelnemend; binnen de uitrol van projecten
  • Bepalend; bij de definiëring van de operationele vereisten en acceptatie criteria
  • Coachend; voor het team, maar ook de interne én de externe klanten.

Wij
VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een unieke en ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatie-provider bieden we onze klanten het beste van vaste en mobiele services, internet en entertainment. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.
Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Jij hebt het
Onze ideale kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 5 jaar als netwerk engineer, waarvan minimaal 2 jaar als senior engineer, en in het bezit van een technische hbo-opleiding in een relevante richting én met ervaring in het aansturen van externe partijen vanuit je expertise. 

Daarnaast heb je

  • een of meer CCNP-certificaten op zak. Eventueel alternatief is Juniper JNCSP 
  • ken je de Cisco ASR9K-serie van binnen en van buiten en spreek je ook de bijbehorende talen.
  • Ervaring met de Juniper MX480 of MX960 is ook zeer welkom

Als laatste is het wel een vereiste dat je een zeer goede beheersing hebt van het Nederlands en Engels in woord en geschrift en dat je bereidheid bent om op project basis buiten kantoortijden te werken en voor waakdiensten inzetbaar bent 1 week per 4 weken.

VodafoneZiggo heeft een drietal kernwaarden:
OPEN UP; Denk ja! Stel jezelf open, eerlijk en positief op. Sta open voor nieuwe contacten, ideeën en situaties. Verplaats je in de ander. Deel je ervaring. Blijf nieuwsgierig. 
TEAM UP; Ga voor elkaar. Versterk elkaar. Vertrouw elkaar. Waardeer de verschillen. Bundel de krachten. Gebruik de energie. Doe wat je afspreekt. Houd elkaar scherp. Vier samen elk succes
STEP UP; Stap uit je comfort zone. Leg de lat hoog. En hoger. Durf te vernieuwen. Neem het initiatief en pak je verantwoordelijkheid. Ga voor kwaliteit. Elke dag. Voor elke klant.

Ben je benieuwd of VodafoneZiggo bij jou past? https://careers.vodafoneziggo.com/heb-jij-de-mentaliteit

Jij doet het
Kun jij, in een leuk team bij VodafoneZiggo, door innoverende producten en diensten te creëren, de klant meer plezier geven? Dan is Network & Technology de plek voor jou!

Are you in? Klik dan op de sollicitatiebutton en reageer! Heb je nog vragen? Bel dan recruiter Audrey van der Linde op: 06 – 2120 5164 of stuur ons een bericht; recruitment@vodafoneziggo.com

Deze vacature staat voor onze open zoektocht naar een nieuwe VodafoneZiggo collega. 
Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Audrey van der Linde

Recruiter Technology

MORE VACANCIES

Discover traineeship track Technology Highlighted

Locations: Eindhoven, Utrecht, Maastricht Job fields: Technology, Student & Trainee

Build Manager (NBR/B2B) Amsterdam

Location: Amsterdam Job field: Technology

Build Manager (NBR/B2B) Eindhoven/Helmond

Location: Eindhoven Job field: Technology

Excited about VodafoneZiggo?

Sign up for Inside VodafoneZiggo and receive news and vacancies

Sign up