Vacancy detail Quality & Deploy Manager (NBR/B2B) Amsterdam

Location: Amsterdam
Experience: Professional
Job field: Technology
Employement: Fulltime
Expiration date: Ongoing

Jij staat voor kwaliteit en continuïteit, dus dat verwacht je ook van onze partners.

Dit doe je voor onze klant
Met 70.000 aansluitingen en 5.000 B2B-cases waar dagelijkse nieuwe bijkomen kun je wel zeggen dat er altijd wat te doen is voor een Quality & Deploy Manager. Dit portfolio van leveringen moet kwalitatief, in een keer goed volgens klantverwachting én binnen technische specificaties worden gerealiseerd. In samenwerking met de contractpartner en interne stakeholders ben je verantwoordelijk dat de orderportefeuille met de juiste kwaliteitsniveaus wordt opgeleverd. Dit in een omgeving waarbij de lat voor sneller leveren steeds hoger wordt gelegd. Als Quality & Deployment Manager zorg jij ervoor dat dit ook zo blijft. Eventuele wijzigingen in materialen, concepten, processen en wet- en regelgeving worden door jou en je collega’s gecontroleerd doorgevoerd en geïmplementeerd in de bouwketen. Op deze manier kunnen nieuwe uitbreidingen vlekkeloos worden geadapteerd. Als het nodig organiseer je leermomenten zodat iedereen op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Wanneer er dan toch iets misgaat, regel jij de oplossing en zorg je voor de structurele borging.

Zó doe je dit

 • Op basis van technische voorschriften stel je een toegankelijk kwaliteitsbeleid op voor partners en combi partijen
 • Je stemt een werkend kwaliteitssysteem af met de partner in je regio
 • Je organiseert toolbox meetings om ze mee te nemen in kwaliteitsstandaarden, gewijzigde processen en wetgevingsaanpassingen
 • Je doet steekproefsgewijze controle op de uitvoering van de werkzaamheden.
 • Je staat in contact met stakeholders Installation & maintenance / environmental managers om non compliancy transparant te krijgen. Bij non compliancy organiseren van interventies om op het juiste kwaliteitsniveau te komen
 • Je voert wijzigingen in concepten en materiaalkeuzes bepaald vanuit Engineering door in de keten en zorgt voor een goede landing van deze wijzigingen
 • Je initieert verbetervoorstellen en vertaalt dit naar concrete acties in overleg met je stakeholders
 • Je draagt bij aan innovaties ter versimpeling van de uitvoering /verhoging van kwaliteit
 • Partijen houden aan afspraken en escaleren op issues indien noodzakelijk
 • Je hebt een nauwe samenwerking met de interne beheerorganisatie om gebouwd netwerk goed in beheer te brengen.
 • Je analyseert waar de kwaliteitsvraagstukken zitten in de keten om verbeteringen tot stand te brengen

Jij versterkt
jij versterkt het NBR/B2B regio team. Daar worden alle nieuwbouw, reconstructies en B2b coax leveringen bestuurd. Daar werk je samen met Build managers, netwerkexperts, en de contractpartner. Vanuit deze regieorganisatie zorgt het NBR/B2B regio team voor het tijdig en kwalitatief ontsluiten van de fysiek infrastructuur, zodat klanten kunnen genieten van de diensten van VodafoneZiggo.  Het Build team bestaat uit professionals die de lat hoog leggen en met elkaar veel mooie dingen kunnen en mogen realiseren. Die elkaar constructieve feedback geven, lol hebben op de werkvloer en successen vieren.

We zoeken in totaal vier nieuwe collega’s: twee met uitvalsbasis Amsterdam, één in Zwolle en één in Helmond. De laatste zal op termijn verhuizen naar Eindhoven. Alle locaties zijn goed bereikbaar met het ov.

Wij
VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatieprovider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Jij hebt hét 
Je bent samenwerkend en opbouwend, je spreekt aan en geeft feedback, je hebt executiekracht en voelt en toont eigenaarschap. Je bent communicatief sterk bent en denkt probleemoplossend. Je stelt je proactief op en bent een verbinder die graag de regie voert. Ook heb je voor deze vacature Quality & Deployment Manager bij VodafoneZiggo:

 • een hbo-diploma
 • 3 à 5 jaar werkervaring bij voorkeur als Quality & Deployment Manager bij voorkeur in een civiele/ondergrondse netwerkomgeving
 • kennis en ervaring in contract management
 • kennis en ervaring in kwaliteitsmanagement systematieken

Jij verdient het

 • een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega’s
 • een goed salaris. Feilloos afgestemd op je achtergrond
 • financiële voordelen. Denk bijvoorbeeld aan regelingen met betrekking tot je verlof, pensioen en andere gunstige arbeidsvoorwaarden.
 • groeipotentie. Wij bieden de (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten

Jij doet het
Are you in? Ben jij de Quality & Deployment Manager die de hoge kwaliteitsnormen van VodafoneZiggo bij partners borgt? Klik nu op de sollicitatiebutton en reageer.

Heb je vragen? Tanoeja Bruin geeft jou het antwoord. Mail naar; tanoeja.bruin@vodafoneziggo.com

Deze vacature staat voor onze open zoektocht naar een nieuwe VodafoneZiggo collega.
Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

MORE VACANCIES

Discover traineeship track Technology Highlighted

Locations: Eindhoven, Utrecht, Maastricht Job fields: Technology, Student & Trainee

Build Manager (NBR/B2B) Amsterdam

Location: Amsterdam Job field: Technology

Build Manager (NBR/B2B) Eindhoven/Helmond

Location: Eindhoven Job field: Technology

Excited about VodafoneZiggo?

Sign up for Inside VodafoneZiggo and receive news and vacancies

Sign up