Applying at VodafoneZiggo continues as usual. Of course with a COVID-proof application process.

Vacancy detail Project Office Officer

Location: Eindhoven
Experience: Professional
Job field: Technology
Employement: Fulltime
Expiration date: Aug 14, 2021
Base salary: €2.316 - €3.309

Dit doe je
Je bent verantwoordelijk voor de levering van de B2B orders over de benodigde bouwketen. Je werkt in het team Delivery South. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het leveren van de B2B orders die worden verkocht door de B2B sales afdeling.

Zó doe je dit
Je draagt zorg voor de realisatie van nieuwe orders, wijzigingen op bestaande diensten en opzeggingen. Jouw aandachtsgebied zijn de B2B diensten. Je begeleidt jouw orders van order intake tot en met de facturatie. Je stuurt daarvoor de benodigde interne en externe bouwketen aan. Voor onze B2B klant ben jij het eerste aanspreekpunt (SPOC). Je beschikt over een proactieve klantvriendelijke instelling en daarmee kan jij de verwachting van de klant perfect managen.

De orders onder jouw verantwoording realiseer je binnen de daarvoor gestelde lever- en klanttevredenheidsdoelstellingen. Tijdige oplevering en verdere reductie van onze levertijden zijn daarbij cruciaal. Een actuele orderadministratie is daarbij een vereiste.

Je draagt bij aan continue verbetering van onze processen, kwaliteit, rapportages en automatisering, om zowel klanttevredenheid, efficiency als medewerkerstevredenheid te verbeteren.

Jij versterkt
De afdeling Delivery South, welke bestaat uit een Manager en 10-15 (Senior) Delivery Coördinators. Ze kunnen niet wachten tot jij hen komt versterken als nieuwe collega. Ze zijn een team van gedreven professionals dat elke dag hard hun best doet om onze zakelijke klanten steeds weer positief te verrassen door hun verwachtingen te overtreffen. Samen werken jullie aan de succesvolle oplevering van B2B diensten voor het Medium & Large Enterprises segment. Daarbij staat de klant altijd centraal. Van je manager krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en om verbeter-ideeën aan te dragen.

Wij
VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatieprovider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Jij hebt hét
Je bent zeer klantgericht, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet goed prioriteiten te stellen. Je snapt als geen ander hoe je de relatie met je interne stakeholders onderhoudt en je anticipeert op potentiële vertragingen. Je kunt goed samenwerken binnen een team en neemt altijd je verantwoordelijkheid.

Daarnaast beschik je over:

 • Ervaring in een B2B omgeving, je begrijpt de verwachtingen van B2B-klanten en handelt daarnaar;
 • Gedrevenheid om resultaten te behalen overeenkomstig afgesproken Key Performance Indicators;
 • Bekend met B2B data- en telecommunicatiediensten;
 • Kan omgaan met stress en weet de juiste prioriteiten te stellen;
 • Tenminste HBO-niveau/opleiding;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Jij verdient het
Op basis van een 40-urige werkweek:

 • Een bruto maandsalaris tussen €2.316,- en €3.309,- met groeiperspectief én een mooie bonusregeling;
 • Daar bovenop ontvang je maandelijks een Benefit Budget van 14,95% van je brutosalaris; geld opzijzetten voor je vakantie, verlofdagen sparen voor je sabbatical, extra vrije dagen kopen of het volledige Benefit Budget direct uitkeren? De keuze is aan jou!
 • 20 vakantiedagen, met de mogelijkheid om tot 40 dagen extra verlof te kopen;
 • Een ambitieuze werkgever, die ziet dat wanneer jij groeit, VodafoneZiggo ook groeit. Daarom krijg je mogelijkheden tot opleiding en training, én de kans om je volgende carrièrestap(pen) binnen ons bedrijf te zetten;
 • Je ontvangt een tegoedbon voor een telefoon en daarbij hoort natuurlijk een Vodafone abonnement, dat je ook privé mag gebruiken;
 • Als ambassadeur van onze organisatie krijg je uiteraard korting op producten van Vodafone en Ziggo;
 • Met het oog op pensioen is er een premieregeling beschikbaar, plus de mogelijkheid om zelf extra bij te sparen;
 • Een NS-Business Card naar keuze, waaronder de optie voor een 1e klas treinabonnement, waarmee je ook privé mag reizen;
 • Flexibiliteit: werken waar en wanneer jij het beste werkt;
 • We vinden maatschappelijke impact belangrijk. Zo kun je bij ons gedurende werktijd deelnemen aan verschillende initiatieven op dit gebied, zoals het Online Masters programma, waarbij je kinderen verantwoord wegwijs maakt in de digitale wereld;
 • Ook als het tegenzit kun je gebruik maken van goede (financiële) regelingen, bijvoorbeeld bij arbeidsongeschiktheid;
 • Verder ontvang je voordeel op onder andere je ziektekostenverzekering, sportabonnement, kinderopvang en meer.

Jij doet het
Are you in? Ben jij die Delivery Coördinator die het eerste aanspreekpunt is voor klanten? Klik nu op de sollicitatiebutton en reageer.

Heb je vragen? Bel Alexander Wich op 0624927067 of stuur een bericht; alexander.wich@vodafoneziggo.com 

* Pre-employment screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure

Deze vacature staat voor onze open zoektocht naar een nieuwe VodafoneZiggo collega.
Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

MORE VACANCIES

Team Manager Engineering

Location: IJmuiden Job field: Technology

Designer

Locations: Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Utrecht Job field: Technology

Security Specialist

Location: Utrecht Job field: Technology

Excited about VodafoneZiggo?

Sign up for Inside VodafoneZiggo and receive news and vacancies

Sign up