Applying at VodafoneZiggo continues as usual. Of course with a COVID-proof application process.

Vacancy detail Process Designer

Location: Utrecht
Experience: Professional
Job field: Business Transformation
Expiration date: Oct 11, 2021
Base salary: €3.354 - €4.792

Jij maakt als interne adviseur in procesverbetering de juiste klantimpact door het versimpelen van de customer journey in strategische veranderprojecten.

Door een goede procesflow zorg je voor happy customers. Dat betekent dat de processen binnen VodafoneZiggo zo ingericht zijn dat de customer journey zo simpel mogelijk is en voldoet aan de wensen van de klant. Om die processen zo ver te krijgen, breng jij ze als Process Designer in kaart, bepaal je aan welke eisen de veranderingen en nieuwe producten moeten voldoen en geef je jouw mening over de impact van de veranderingen. Hierbij werk je aan de voorkant, samen met de Business Process Architecten, in strategische veranderprogramma’s. Jij staat middenin de organisatie waar jij vanuit klantperspectief in projecten een vertaling maakt naar operationele en technische executie.

Enjoy the challenge

 • Ontwikkelen van requirements die nodig zijn bij verandering van producten of bij nieuwe producten.
 • Maken van analyses en bepalen van de impact die veranderingen met zich mee brengen.
 • Ontwerpen van processen via BPMN 2.0. Hierbij werk je met de modelleertool Signavio.
 • Ondersteunen bij het testen van nieuwe processen, implementeren van de processen en waarborgen van de veranderingen.
 • Je werkt in verschillende verandertrajecten, waarbij jij processen zo inricht dat ze uitvoerbaar en klantvriendelijk zijn.

Team up
Een team van 30 collega’s en drie teamleiders werkt vanuit Utrecht, Maastricht en Groningen om de klantervaring steeds te verbeteren en te verhogen. Jouw werkplek als Process Designer is in Utrecht of Maastricht (standplaats kun je dus zelf kiezen afhankelijk van je woonplaats). Hier sluit jij je aan bij het team Process Design & Improvement binnen de afdeling Customer Operations. De verschillende locaties zorgen soms voor een uitdaging, maar de collegialiteit is hoog. Iedereen staat voor elkaar klaar en er wordt goed samengewerkt. Van jouw leidinggevende Roel Smeets krijg je veel vrijheid om zelfstandig je werk te doen en om aan je eigen loopbaan te werken.

VodafoneZiggo faciliteert connectiviteit tussen miljoenen mensen en organisaties. Zo maken we de wereld steeds sneller en voegen we waarde toe. Voor individuen. En voor de maatschappij. Met 8.000 collega’s willen we positive change stimuleren. Van monteurs, tot klantadviseurs, tot alle teams op onze kantoren. We delen daarom drie waarden: Open Up, Team Up en Step Up. Deze staan voor ja! denken, luisteren naar en leren van elkaar, samenwerken, omdenken en omdoen. Dat vraagt om mensen die uit hun comfort zone durven te stappen. Die elke uitdaging met plezier aangaan. Spreekt dat je aan? Dan willen we je graag ontmoeten!

Do it your way
En durf te groeien. De weg ligt voor je open als Process Designer bij VodafoneZiggo. Met je zelfstandige werkhouding en de skills om te coachen, breng je niet alleen de klantbeleving naar het hoogst niveau, maar haal je ook het beste uit de Junior Process Designers. Op overtuigende wijze weet jij stakeholders op één lijn te krijgen. Je bent outgoing, waardoor je goed samenwerkt, en collega’s weet op te zoeken en te verbinden. Analytisch ben je sterk en voor elk probleem bedenk jij een oplossing.

Got what it takes? Namelijk:

 • Een afgeronde studie op HBO of WO niveau (Bedrijfskunde, Econometrie, Informatiekunde of vergelijkbaar);
 • 3 tot 6 jaar ervaring met verandermanagement. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt als Process Designer, Bedrijfsadviseur of Consultant op en staf- of operationele afdeling;
 • Mogelijk al een Lean Six Sigma-certificaat op zak;
 • Ervaring met BPMN zoals Signavio is een pre.

Check jij bovenstaande boxes en vraagt jouw situatie om extra flexibele werktijden of heb je een aangepaste werkplek nodig? Die mogelijkheid is er!

Enjoy the benefits
Op basis van een 40-urige werkweek kun je bij ons rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris tussen €3.354,87 en €4.792,68 met groeiperspectief én een mooie bonusregeling;
 • Ook ontvang je maandelijks een Benefit Budget van 14,95% van je brutosalaris; geld opzijzetten voor je vakantie, verlofdagen sparen voor je sabbatical, extra vrije dagen kopen of het volledige Benefit Budget direct uitkeren? De keuze is aan jou!
 • 20 vakantiedagen, met de mogelijkheid om tot 40 dagen extra verlof te kopen;
 • Unlimited Learning! Van een online cursus tot klassikale opleiding, bij VodafoneZiggo kan het allemaal. Kies uit duizenden opleidingen en leer je zoveel je kunt;
 • Een NS-Business Card naar keuze, waaronder de optie voor een 1e klas treinabonnement, waarmee je ook privé mag reizen;
 • Een voucher voor de aanschaf van een telefoon, waarbij natuurlijk een Vodafone abonnement hoort, dat je ook privé mag gebruiken; 
 • Korting op producten en diensten van VodafoneZiggo;
 • Met het oog op pensioen is er een premieregeling beschikbaar, plus de mogelijkheid om zelf extra bij te sparen;
 • Flexibiliteit: werken waar en wanneer jij het beste werkt;
 • We vinden maatschappelijke impact belangrijk. Zo kun je bij ons gedurende werktijd deelnemen aan verschillende initiatieven op dit gebied, zoals het Online Masters programma, waarbij je kinderen verantwoord wegwijs maakt in de digitale wereld;
 • Ook als het tegenzit kun je gebruik maken van goede (financiële) regelingen, bijvoorbeeld bij arbeidsongeschiktheid;
 • Voordeel op onder andere je ziektekostenverzekering, sportabonnement, kinderopvang en meer.

Let’s connect
Solliciteer op de vacature van Process Designer. Vragen? Mail Recruiter Linda Janssen linda.janssen03@vodafoneziggo.com. Dan heb je alle antwoorden zo te pakken.

* Pre-employment screening en een assessment maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Deze vacature staat voor onze open zoektocht naar een nieuwe VodafoneZiggo collega.
Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Linda Janssen

Recruiter Business Transformation & Customer Experience

MORE VACANCIES

CX Service Designer

Location: Utrecht Job fields: Technology, Business Transformation, Customer Experience & Digital

IT Strategy Manager

Location: Amsterdam Job fields: Technology, Business Transformation, Corporate Staff

Sr Data Analist

Location: Utrecht Job fields: Technology, Analytics & Intelligence, Business Transformation, Customer Experience & Digital

Excited about VodafoneZiggo?

Sign up for Inside VodafoneZiggo and receive news and vacancies

Sign up