Vacancy detail Network Expert

Locations: Amsterdam, Eindhoven, Zwolle
Experience: Professional
Job field: Technology
Employement: Fulltime
Expiration date: Ongoing

Jij creëert de voorwaarden voor netwerkontwerpen van de hoogste kwaliteit met het oog op de toekomst

Dit doe je voor onze klant
Onze klanten kunnen rekenen op haarscherp beeld en internetverbindingen van de hoogste kwaliteit, want jij tilt regie op de ontwerpfunctie naar een nóg hoger plan. Als Netwerk Expert zorg je dat alle technische voorwaarden ingevuld zijn om tot kwalitatieve ontwerpen en uitvoering van infrastructuren te komen. Hiervoor toets je op de juiste ontwerp toepassingen, verbeter je richtlijnen en organiseer je toolbox-meetings. Ook begeleidt je complexere trajecten en kan de contractpartner rekenen op jouw expertise. van nu, maar zeker ook ontwerpen voor de toekomst die invulling moeten geven aan de maatschappij van morgen. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things. Zo ligt het voor de hand dat in de nabije toekomst ook lantaarnpalen zijn voorzien van een netwerkverbinding. Regelmatig spar je hierover met je collega’s van de afdeling HFC Engineering en Mobile Engineering. Op deze manier zorg jij vandaag én morgen voor waardevolle verbindingen, tussen mensen en voor mensen.

Zó doe je dit

 • Opstellen van toegankelijke ontwerp- en aanlegrichtlijnen zodat de contractpartner vlekkeloos de designs kan maken
 • Toetsen op juiste toepassing ervan en zorgen voor een learning loop indien nodig
 • Begeleiden van complexe trajecten/reconstructies en adviseur/vraagbaak voor contractpartner als ze beroep doen op je expertise
 • Deelnemen aan innovatietrajecten
 • Key-user voor een goede inrichting en werking van het Netwerk Registratiesysteem. Dit doe je door knelpunten te signaleren en aanspreekpunt te zijn voor eindgebruiker bij contract partners en schakel naar Functioneel Beheer

Jij versterkt
Het team Nieuwbouw & Reconstructie en B2B Coax  (NBR/B2B) bestaat uit Netwerk Experts, Netwerkplanners, Build Managers en Quality & Deployment Managers. Samen zorgen jullie ervoor dat onze klanten nu en in de toekomst kunnen genieten van al onze diensten..

Wij zoeken versterking voor de locaties Eindhoven, Zwolle en Amsterdam. Allemaal uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Wij
VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatieprovider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Jij hebt het 
Lef om vragen te stellen en werkwijzen ter discussie te stellen. Dit doe je altijd op basis van gelijkwaardigheid. Jouw doel is om vanuit een partnership met engineers, aannemers en leveranciers tot de hoogst mogelijke kwaliteit te komen in een constante leercurve. Het spreekt voor zich dat je analytisch sterk bent en openstaat voor nieuwe inzichten. Dat betekent ook dat je alle technologische innovaties op de voet volgt en nieuwe kansen als eerste signaleert. Zo bouw jij aan de infrastructuur van de toekomst. Ook heb je voor deze vacature Technisch Netwerk Expert bij VodafoneZiggo:

 • een afgeronde hbo-opleiding richting Bouwkunde of Civiele Techniek
 • zo’n 2 à 5 jaar werkervaring als Netwerk Engineer, Projectleider of Bouwkundig Adviseur
 • de benodigde SECT-certificaten of je bent bereid deze binnen een halfjaar te halen
 • het talent om op een hoger abstractieniveau te redeneren

Jij verdient het

 • een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega’s
 • een goed salaris. Feilloos afgestemd op je achtergrond.
 • financiële voordelen. Denk bijvoorbeeld aan regelingen met betrekking tot je verlof, pensioen en (andere) gunstige regelingen
 • groeipotentie. Wij bieden de (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten

Jij doet het
Are you in? Ben jij de Technisch Netwerk Expert die vooroploopt in de technische evolutie? Klik nu op de sollicitatiebutton en reageer.

Heb je vragen? Onze recruiter Arthur Rijk heeft het antwoord. Bel +31 6 24 90 44 66 of mail naar arthur.rijk@vodafoneziggo.com.

Deze vacature staat voor onze open zoektocht naar een nieuwe VodafoneZiggo collega. 
Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

MORE VACANCIES

Discover traineeship track Technology Highlighted

Locations: Eindhoven, Utrecht, Maastricht Job fields: Technology, Student & Trainee

Build Manager (NBR/B2B) Amsterdam

Location: Amsterdam Job field: Technology

Build Manager (NBR/B2B) Eindhoven/Helmond

Location: Eindhoven Job field: Technology

Excited about VodafoneZiggo?

Sign up for Inside VodafoneZiggo and receive news and vacancies

Sign up