Applying at VodafoneZiggo continues as usual. Of course with a COVID-proof application process.

Vacancy detail MBO Management Assistant stagiair(e)

Location: Amsterdam
Experience: Stage
Job field: Student & Trainee
Employement: Fulltime
Expiration date: Jul 7, 2021
Base salary: €400

Initiatiefrijke en open MBO Management Assistant stagiair(e). Ben jij onze match?

Dit doe je
Bij deze bijzondere stage bouw je mee aan het unieke concept CATCH, dat levensecht leren mogelijk maakt. Dit doe je niet alleen, maar samen met een heel nieuw team van stagiair(e)s en onder leiding van een ervaren collega van de afdeling Training & Innovation. CATCH zet een nieuw stagebureau op en voert projecten uit om talent te prikkelen. Jij bent hierin de rechterhand van de projectleider. Het is een fulltime meewerkstage voor 40 uur per week.

CATCH is onderdeel van het mooie Installation & Maintenance, de monteursorganisatie voor het vaste netwerk van VodafoneZiggo. Dit is een stage die bedoeld is voor een initiatiefrijke stagiair(e) die het aandurft om aan het begin van een afdeling te staan waar je samen bouwt en ontdekt en niet alles vast omlijnd is.

 • Jij ondersteunt bij het organiseren van evenementen op onze bijzondere locaties.
 • Jij verwelkomt onze bezoekers en laat met trots de locaties zien.
 • Jij onderhoudt contacten voor het stagebureau met onder andere scholen, stagiair(e)s en andere afdelingen binnen het bedrijf.
 • Jij beheert ons MBO Portaal en zet hiervoor contacten op met mbo’s (decanen, opleidingsmanagers, stagecoördinatoren).
 • Jij maakt duidelijke werkinstructies voor jouw werkzaamheden, zodat je jouw werkzaamheden kan overdragen aan nieuwe stagiair(e)s.
 • Jij ondersteunt de projectleider met organisatorische en administratieve taken.

In al deze taken krijg je de ondersteuning en de vrijheid die jij nodig hebt.

Zo doe je dit
’s Ochtends open je jouw laptop en drink je een kop koffie of thee met collega’s. Je start vandaag met het opstellen van je takenlijst. Zoals altijd staan er weer veelzijdige acties op. Je start met veel enthousiasme en neemt telefonisch contact op met een aantal mbo’s in de regio van Amsterdam. Ze zijn geïnteresseerd in technische stageplekken. Jij geeft ze alle informatie die ze nodig hebben. De projectleider komt naar je toe en ze pitcht het plan bij je voor een clinic op de TEC Campus. Dit is een innovatieve locatie waar alles mogelijk is. Dit werk vraagt van je dat je flexibel bent, dus je vraagt direct uit wat er nodig is en start meteen met de organisatie.

Nu is het tijd om zelf naar de TEC Campus te gaan. We ontvangen vandaag een team voor een teambuildingssessie en jij verwelkomt gastvrij de bezoekers. De bezoekers zijn druk bezig, dit geeft jou mooi de tijd om te kijken of er nog vragen zijn binnengekomen van mbo’s. Je belt een mbo om voortgangsgesprekken in te plannen en plant een datum voor een gastles van een Technician.

Niet alles ging vandaag vlekkeloos, maar daar leer je juist het meeste van! Aan het einde van de dag deelt iedereen binnen het team wat er fout is gegaan, zodat we daar allemaal van kunnen leren. Wanneer je aan het einde van de dag jouw werk afrondt, heb je een voldaan gevoel. Je hebt je taken afgemaakt en fijn contact gehad met mbo’s en onze bezoekers. Je sluit je laptop af en kan niet wachten tot je de volgende dag verder kan met de organisatie van de clinic!

Jij versterkt
Binnen de COPS afdeling versterk jij het team Training & Innovation van Installation & Maintenance. Jij maakt het samen met je teamgenoten mogelijk om van CATCH het eerste jaar tot een succes te maken. Jij rapporteert aan de projectleider.

Wij
VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatie-provider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Jij hebt het

 • Je bent sterk in plannen en organiseren;
 • Je neemt zonder te aarzelen het initiatief;
 • Je bent open en gaat makkelijk nieuwe situaties en contacten aan;
 • Je bent een geweldige teamspeler;
 • Je hebt durf, ook om fouten te maken;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je volgt een opleiding tot Management Assistent.

De startdatum zal zijn in september 2021. We zoeken iemand voor een periode van minimaal 5 maanden, met een voorkeur voor 10 maanden.

Jij verdient het
Het opdoen van werkervaring bij een grote, ambitieuze werkgever. Je krijgt bij ons de volledige ruimte om je te ontwikkelen tot een professional. Daarnaast bieden wij jou alle faciliteiten die je nodig hebt om deze opdracht uit te voeren en je ontvangt maandelijks een aantrekkelijke stagevergoeding.

Jij doet het
Ben jij de match die wij zoeken? Klik nu op de sollicitatiebutton en reageer.
Heb je vragen? Stuur ons een bericht; recruitment@vodafoneziggo.com

* Pre-employment screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Somar Sharbat

Talent Resourcing Officer

MORE VACANCIES

Stagiair(e) B2B Marketing & Events

Location: Utrecht Job field: Student & Trainee

Excited about VodafoneZiggo?

Sign up for Inside VodafoneZiggo and receive news and vacancies

Sign up