Vacancy detail Manager Service Delivery B2B

Location: Zwolle
Experience: Professional
Job field: Technology
Employement: Fulltime
Expiration date: Ongoing

Ben jij de inspirerende manager die ons Service Delivery team de volgende fase in kan leiden?

Dit doe je voor onze klant
Wij gaan voor de allerbeste service en dienstverlening aan onze B2B klanten, zowel voor diensten die geleverd worden over onze glasvezel- en coax-infrastructuur als maatwerk projecten. 
Onder jouw inspirerende leiding neemt jouw team de verantwoordelijkheid voor het succesvolle verloop van alle orders en projecten bij B2B-klanten alsook het opbouwen en onderhouden van een uitstekende relatie met onze zakelijke klanten.

Jij inspireert, faciliteert, enthousiasmeert, staat het team met raad en daad bij en weet de teamprestaties nog verder te verbeteren.

Dit doe je

 • Je geeft dagelijkse leiding aan je team (ongeveer 11 FTE);
 • Je zorgt dat projecten en orders altijd conform afspraak, op tijd, binnen budget en volgens de hoogste kwaliteitseisen worden gerealiseerd. Je houdt daarbij de commerciële doelstellingen en de klanttevredenheid nauwlettend in het oog;
 • Je handelt alle voor het team belangrijke zaken af en faciliteert het team in de breedste zin;
 • Je onderhoudt en managet de relatie met alle belangrijke interne en externe stakeholders, leveranciers en (civiele) partners en zorgt voor een optimale afstemming tussen alle partijen;
 • Daar waar nodig ben je het aanspreekpunt richting klanten en leveranciers bij incidenten tijdens het let leverproces;
 • Je werkt continu aan het verder verbeteren van de processen en de teamprestatie als geheel.

Jij versterkt
Het elfkoppige team van de afdeling Delivery Fulfilment MLE in Zwolle kan niet wachten tot jij hier als Manager Service Delivery binnenkomt!
Wij zijn een zeer gemêleerd team van (Senior) Project Leaders en Network Planners, wat er elke dag keihard voor gaat om zakelijke klanten steeds weer positief te verrassen. Voor ons staat teamwork en je verantwoordelijkheid nemen centraal en we vinden het heel normaal om elkaar te helpen. 
Afdelingsmanager Peter de Jeu geeft je alle ruimte om het team op jouw manier aan te sturen en zelf de lijnen uit te zetten. Het gaat om het resultaat! Of zoals Peter het zelf zegt: “Ik vind het belangrijk dat mensen hun verantwoordelijkheid nemen en initiatief tonen. Tegelijkertijd ben je onderdeel van een team dat een gezamenlijk doel nastreeft. Dus luister naar elkaar en sta open voor verandering en verbetering.”

Wij
VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatieprovider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Jij hebt … 

 • de persoonlijkheid om een team tot ongekende prestaties te inspireren en te motiveren
 • de inhoudelijke vakkennis (HFC, glasvezel, coax) om ons met raad en daad bij te staan
 • ijzersterke communicatieve vaardigheden om op alle nivo’s te kunnen communiceren
 • Bevlogenheid in alles wat je doet en alleen het allerbeste is goed genoeg voor jou.

Je staat voor je mensen, je ondersteunt hen waar nodig, maar je geeft hen ook alle ruimte voor zelfstandigheid en initiatief. Daarbij heb je altijd het overzicht in je werk, ben je doel- en klantgericht en werk je soepel samen met veel verschillende partijen en belanghebbenden.

Daarnaast heb je een afgeronde hbo-opleiding (of in ieder geval aantoonbaar hbo werk/denkniveau), minimaal 4 jaar relevante ervaring in de telecomsector en een uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal (woord & geschrift).

Jij verdient het

 • een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega’s
 • een goed salaris. Feilloos afgestemd op je achtergrond
 • financiële voordelen. Denk bijvoorbeeld aan regelingen met betrekking tot je verlof, pensioen en andere gunstige arbeidsvoorwaarden
 • Wij bieden de (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten

Jij doet het
Are you in? Ben jij de Manager Service Delivery die een team weet te inspireren? Klik nu op de sollicitatiebutton en reageer.

Heb je vragen? Audrey van der Linde geeft jou het antwoord. Bel 06 2120 5164

Deze vacature staat voor onze open zoektocht naar een nieuwe VodafoneZiggo collega. 
Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Audrey van der Linde

Recruiter Technology

MORE VACANCIES

Discover traineeship track Technology Highlighted

Locations: Eindhoven, Utrecht, Maastricht Job fields: Technology, Student & Trainee

Build Manager (NBR/B2B) Amsterdam

Location: Amsterdam Job field: Technology

Build Manager (NBR/B2B) Eindhoven/Helmond

Location: Eindhoven Job field: Technology

Excited about VodafoneZiggo?

Sign up for Inside VodafoneZiggo and receive news and vacancies

Sign up