Vacancy detail IT Analyst

Locations: Amsterdam, Utrecht
Experience: Professional
Job field: Technology
Employement: Fulltime
Expiration date: Ongoing
Haal alles uit je talent voor IT en je gevoel voor business als IT Analist! 

Dit doe je voor onze klant
Je hebt het vast wel gemerkt. De markt voor telefonie, internet en televisiediensten staat nogal op z’n kop. Vroegere concurrenten werken nu samen. Producten en diensten veranderen snel. 
Met acties die onze marketeers en product managers bedenken, spelen we actief in op de nieuwe wensen van klanten. Maar dat moet in onze IT-systemen en binnen onze organisatie wel in goede banen worden geleid. Daarvoor zoeken we jou: slim IT-talent dat in deze startersfunctie bij VodafoneZiggo alle ruimte krijgt om uit te blinken.

Het snijvlak van business en IT is helemaal jouw pakkie-an. Maar je snapt ook dat technologie nooit het doel op zich is. Dat het uiteindelijk gaat om tevreden klanten. Klanten die vrolijk worden van de diensten en service van VodafoneZiggo. En dat het daarvoor belangrijk is dat communicatie- en administratieprocessen naar deze klanten vlekkeloos verlopen. Roep je nu heel hard ‘ja, dat klopt!’? En zie je een carrière in IT helemaal zitten? Dan ben jij onze nieuwe IT Analist!

Zo doe je dit
• Analyseer en implementeer je bij marketingacties de product- en prijswijzigingen en de daarbij behorende business rules in IT-systemen. 
• Zorg je dat collega’s uit de business prettig met de systemen kunnen werken. Daarbij let je er goed op dat de inrichting van systemen naadloos aansluit op de business processen en op de wensen van de business. 
• Stel je impactanalyses en configuratiedesigns op. 
• Draag je jouw steentje bij aan het hele implementatieproces.
• Los je IT-incidenten op het gebied van productconfiguratie goed en snel op.
• Ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de resultaten. Zelfstandig en samen met andere afdelingen werk je steeds aan kwaliteitsverbetering.

Jij versterkt 
Je werkt met fanatieke collega’s in het IT Product Configuration team in Amsterdam. Met z’n allen zijn we ervoor verantwoordelijk dat acties van de afdelingen Marketing en Product Management goed in IT-systemen worden vertaald. We zijn een team waar ervaren en minder ervaren IT-specialisten op een leuke manier met elkaar samenwerken. En we vinden het vanzelfsprekend dat we kennis en ervaring met elkaar delen. ‘Nieuw bloed’ begeleiden we graag en we geven iedereen alle ruimte en mogelijkheden om het beste uit zichzelf te halen. Een ideale plek om een mooie carrière in IT te starten. Je kunt bovendien op termijn doorgroeien naar een functie als senior binnen ons team of naar bijvoorbeeld een rol als Developer, Projectmanager, Designer of Informatieanalist op een andere plaats binnen VodafoneZiggo.

Jij & wij
VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een unieke en ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatie-provider bieden we onze klanten het beste van vaste en mobiele services, internet en entertainment. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Jij hebt hét 
Een getalenteerde IT Analist die niet alleen denkt, maar vooral ook doet. Iemand die uit wil blinken op het vakgebied IT. Maar die ook als van nature over schuttingen heenkijkt en met anderen samenwerkt. Die hart voor IT op een briljante manier combineert met begrijpen wat een organisatie nodig heeft. Een aanstormende professional die analytisch denkvermogen en een aansprekende persoonlijkheid maximaal inzet voor tevreden klanten. Ben jij dit? En geldt dat ook nog als je het onderstaande leest? Dan scheelt het weinig of je bent IT Analist bij VodafoneZiggo. 

Verder beschik je over: 

• een afgeronde hbo- of wo-opleiding. Hierbij kun je denken in de richting Informatiekunde, Informatica of Bedrijfseconomie;
• zo’n 2-5 jaar werkervaring; 
• kennis van en ervaring met IT-programmeertalen; 
• uitstekende communicatieve skills in zowel het Nederlands als in het Engels.

Jij verdient het 
• een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega’s;
• een goed salaris. Feilloos afgestemd op je achtergrond en deels gebaseerd op de cao van Kabel & Telecom;
• financiële voordelen. Denk bijvoorbeeld aan regeling met betrekking tot je verlof, pensioen en (andere) fiscaal gunstige regelingen;
• groeipotentie. Wij bieden de (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten.

Jij doet het
Are you in? Ben jij de IT Analist die wij zoeken? Klik nu op de sollicitatiebutton en reageer.

Heb je vragen? Bel Hans Bijlsma op 06-55374224 of stuur ons een bericht; recruitment@vodafoneziggo.com
Hans Bijlsma
Hans Bijlsma

Recruiter Technology

MORE VACANCIES

Discover traineeship track Technology Highlighted

Locations: Eindhoven, Utrecht, Maastricht Job fields: Technology, Student & Trainee

Build Manager (NBR/B2B) Amsterdam

Location: Amsterdam Job field: Technology

Build Manager (NBR/B2B) Eindhoven/Helmond

Location: Eindhoven Job field: Technology

Excited about VodafoneZiggo?

Sign up for Inside VodafoneZiggo and receive news and vacancies

Sign up