Applying at VodafoneZiggo continues as usual. Of course with a COVID-proof application process.

Vacancy detail Contract manager ( Workplace & Facilities)

Location: Utrecht
Experience: Professional
Job field: Corporate Staff
Employement: Fulltime
Expiration date: Ongoing
Base salary: €3.354 - €4.792

Beheer je graag een complex veld van leveranciers en contracten in zowel hard als soft services voor de kantoor - en steunpunt locaties bij VodafoneZiggo? Als Contract manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en aansturing van de uitbestede dienstverlening binnen facility management.

En dit is dan je uitdaging

Samen met jouw collega’s binnen het team ben je verantwoordelijk voor het beheer van de volledige contractportefeuille binnen de afdeling. Samen met het team heb je als missie het realiseren van flexibele en toekomstgerichte diensten voor het volledige facility management.   
Je bent dan ook in staat om effectieve en succesvolle partnerrelaties aan te gaan en de (tactisch/strategische) afdelingsdoelstellingen te operationaliseren tot sterke contracten.

 • Optimaliseren van de leveranciers keten (supply chain) en voor consistente en afgestemde dienstverlening, (toekomstige) flexibiliteit en continue verbetering.
 • Volgen van ontwikkelingen/innovaties in het werkveld en dit uitwerken en de doorvertaling maken naar onze organisatie.

Team up
Team Workplace & Facilities is een nieuw team dat zich tussen de strategische en uitvoerende facilitaire dienstverlening van VodafoneZiggo begeeft. Met negen collega’s geef je vanuit Utrecht gestalte aan het nieuwe regiemodel dat is ontwikkeld om beter aan te sluiten op de wensen vanuit de business. Als contract manager Workplace & Facilities ben jij in de lead het contractmanagement te professionaliseren en contract afspraken maximaal uit te nutten. Jij initieert en stimuleert (structurele) dienst- en kwaliteitsontwikkeling samen met de contract partners die essentieel zijn om innovaties in de dienstverlening te realiseren of om een ​​‘next level’ partnership te bereiken.

Wat deze werkomgeving bijzonder maakt?

 • Een kantoor zoals je dat anno 2021 van VodafoneZiggo mag verwachten: digital!
 • Binnen vijf minuten zit je in de trein én sta je in het gezellige centrum van Utrecht;
 • Een app waarmee je altijd kunt zien waar er plek is, inclusief het geluidsniveau en temperatuur;
 • Central Office is net zo dynamisch als het netwerk van Vodafone en Ziggo: er heerst een aanstekelijke energie;
 • Meerdere coffee bars waar onze barista’s en gebaarista’s de lekkerste koffie’s voor je maken;
 • Dankzij onze koks eet je elke dag vers en lekker in ons restaurant Club Connect;
 • Na de lunch een potje FIFA, Pacman of liever racen in de simulator? We’ve got plenty of choice;
 • Na werk nog snel dat cadeautje scoren voor je vriendin? Alle winkels zijn dichtbij in Hoog Catharijne The Mall

VodafoneZiggo faciliteert connectiviteit tussen miljoenen mensen en organisaties. Zo maken we de wereld steeds sneller en voegen we waarde toe. Voor individuen. En voor de maatschappij. Met 8.000 collega’s willen we positive change stimuleren. Van monteurs, tot klantadviseurs, tot alle teams op onze kantoren. We delen daarom drie waarden: Open Up, Team Up en Step Up. Deze staan voor ja! denken, luisteren naar en leren van elkaar, samenwerken en de lat hoog leggen. Dat vraagt om mensen die uit hun comfort zone durven te stappen. Die elke uitdaging met plezier aangaan. Spreekt dat je aan? Dan willen we je graag ontmoeten!

Do it your way
Wees een entrepeneur. Alle wegen staan ​​open als contract manager bij VodafoneZiggo. Je bent een professionele tegenhanger van hoogwaardige servicepartners, dus je moet in staat zijn om relaties op te bouwen en uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Je hebt een sterke ambitie en je bent in staat om te onderhandelen met derden. En jij voelt goed aan hoe dat in zijn werk gaat in grote organisatie;-). 

Got what it takes? Namelijk:

Manager contracten zorgt voor effectieve en succesvolle partnerrelaties, ontwikkelt sourcing plannen en is verantwoordelijk om de tactische/strategische doelstellingen te operationaliseren tot sterke contracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inzetten, bewaken en beheren van de contracten en bijbehorende resultaten & prestaties gebaseerd op output en samenwerkingsrelatie. Ook heb je voor deze vacature manager contracten Workplace bij VodafoneZiggo:

 • Een hbo-diploma in de richting van Facility Management. 
 • 3-5 jaar relevante werkervaring, in het bijzonder ervaring in het managen van grote/ complexe contracten op het gebied van hard - en soft services.
 • Goed ontwikkelde stakeholdermanagement/ relatiebeheer
 • sturing kunnen geven dmv data & rapportages

Op basis van een 40-urige werkweek kun je bij ons rekenen op:

 • Een basis bruto maandsalaris, met groeiperspectief én een mooie bonusregeling
 • 20 vakantiedagen
 • Ook ontvang je maandelijks een Benefit Budget van 14,95% van je brutosalaris; geld opzijzetten voor je vakantie, verlofdagen sparen voor je sabbatical, extra vrije dagen kopen of het volledige Benefit Budget direct uitkeren? De keuze is aan jou!
 • Unlimited Learning! Van een online cursus programmeren tot klassikale opleiding Spaans, bij VodafoneZiggo kan het allemaal. Kies uit duizenden opleidingen en leer je zoveel je kunt
 • Een voucher voor de aanschaf van een telefoon, waarbij natuurlijk een Vodafone abonnement hoort, dat je ook privé mag gebruiken
 • Korting op producten en diensten van Vodafone en Ziggo
 • Met het oog op pensioen is er een premieregeling beschikbaar, plus de mogelijkheid om zelf extra bij te sparen
 • Een NS-Business Card naar keuze, waaronder de optie voor een 1e klas treinabonnement, waarmee je ook privé mag reizen /
 • Flexibiliteit: werken waar en wanneer jij het beste werkt
 • We vinden maatschappelijke impact belangrijk. Zo kun je bij ons gedurende werktijd deelnemen aan verschillende initiatieven op dit gebied, zoals het Online Masters programma, waarbij je kinderen verantwoord wegwijs maakt in de digitale wereld
 • Ook als het tegenzit kun je gebruik maken van goede (financiële) regelingen, bijvoorbeeld bij arbeidsongeschiktheid
 • Voordeel op onder andere je ziektekostenverzekering, sportabonnement, kinderopvang en meer

Let’s connect
Solliciteer op de vacature van Contract manager Vragen? Bel of app Recruiter Lotte Bijleveld op 06-21360339 of mail naar lotte.bijleveld@vodafoneziggo.com. Dan heb je alle antwoorden zo te pakken zal de eerste kennismaking online plaatsvinden.

Bekijk deze pagina voor alle getroffen maatregelen. Met deze vacature zoeken we een nieuwe collega. Dit is géén oproep voor acquisitie.

MORE VACANCIES

Discover traineeship track Finance Highlighted

Locations: Maastricht, Utrecht Job fields: Corporate Staff, Student & Trainee

Account Manager binnendienst B2B

Locations: Utrecht, Vanuit huis Job fields: Corporate Staff, Enterprise Sales

Buyer ( Inkoper Commercial & Services)

Location: Utrecht Job field: Corporate Staff

Excited about VodafoneZiggo?

Sign up for Inside VodafoneZiggo and receive news and vacancies

Sign up