Vacancy detail HR Privacy & GDPR Specialist

Location: Utrecht
Experience: Professional
Job field: Corporate Staff
Employement: Fulltime
Expiration date: Ongoing

De persoonsgegevens beschermen van onze 8.000 medewerkers.

Dit doe je voor onze klant
In een gloednieuwe functie op een modern en nieuw kantoor in hartje Utrecht tackel jij de risico’s als het aankomt op privacybeleid. Door de nieuwe privacywetgeving Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zijn de regels strenger geworden als het gaat om persoonsgegevens. Dat heeft ontzettend veel invloed op een grote en groeiende organisatie als VodafoneZiggo. Als Privacy Officer HR zorg jij er HR-breed voor dat we aan de wet- en regelgeving voldoen als het gaat om de persoonsgegevens van onze medewerkers. Als expert op het gebied van compliancy, AVG en HR-gerelateerde regelgeving pak jij dit verder op. Dit doe je door onder andere beleid te maken en te waarborgen, audits uit te voeren, advies te geven en bewustzijn te creëren. Je regisseert kleine projecten en je werkt samen met verschillende stakeholders binnen VodafoneZiggo. 28 tot 32 uur ben je champion voor Privacy, Risk & Compliancy en manoeuvreer jij je als zelfstarter door VodafoneZiggo om de juiste collega’s met elkaar te verbinden.

Zó doe je dit

 • veranderen en waarborgen van de manier van werken binnen HR als het gaat om persoonlijke gegevens van vaste VodafoneZiggo medewerkers, ingehuurde specialisten en externen. Denk aan handhaving van de bewaartermijn van persoonsgegevens, de manier waarop cv’s en sollicitaties bewaard worden en de manier van informeren van (nieuwe) medewerkers binnen HR over AVG via learning modules
 • verwachtingen managen richting jouw HR-collega’s en ervoor zorgen dat zij hier ook naar handelen
 • nieuwe processen creëren samen met de HR-afdeling om te voldoen aan het privacybeleid en de procedures binnen VodafoneZiggo
 • aanspreekpunt zijn van het AVG-programma binnen HR
 • samenwerken met de Data Protection Officer in het geval van een datalek of AVG-inconsistenties

Jij versterkt

De afdeling People Experience werkt vanuit het nieuwe kantoor op Hoog Catharijne in Utrecht. Vanuit de trein stap je zo het kantoor binnen waar jouw collega’s werken op flexplekken. Binnen tref je open ruimtes en veel bedrijvigheid. De afdeling People Experience bestaat uit zo’n 55 mannen en vrouwen. Zij nemen alle operationele HR-taken op zich, zoals administratie, reward, IT, eerstelijnsvragen, verzuim en employee journeys. Jouw leidinggevende Juliëtte Bouman, HR Manager, laat jou als Privacy Officer HR vrij om jouw expertise te laten zien. Ze biedt structuur en stuurt aan op hoofdlijnen. En net zoals jouw collega’s en de directie, is ze makkelijk te benaderen.

Wij
VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatieprovider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Jij hebt hét 
Het sociale vermogen om relaties aan te gaan. In combinatie met de senioriteit die je uitstraalt, krijg je collega’s mee en weet je te verbinden. En om projecten met een goed resultaat af te ronden breng je een portie lef mee, zodat je collega’s achter de broek aan durft te zitten. Je werkt gestructureerd en je kunt tegen veranderende omstandigheden. Ook heb je voor deze vacature Privacy Officer HR bij VodafoneZiggo:

 • minimaal hbo-werk- en -denkniveau
 • in elk geval 5 jaar werkervaring binnen HR. Dit heb je bij voorkeur opgedaan bij een soortgelijk bedrijf als VodafoneZiggo. Heb je een juridische achtergrond? Ook dan zijn we een en al oor. Vanuit jouw vorige werk breng je in elk geval mee:
  • ervaring met projectmatig werken
  • diepgaande kennis van AVG/GDPR
  • expert op het gebied van compliancy
 • sterke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels

Jij verdient het

 • een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega’s
 • een goed salaris. Feilloos afgestemd op je achtergrond
 • financiële voordelen. Denk bijvoorbeeld aan regelingen met betrekking tot je verlof, pensioen en andere gunstige arbeidsvoorwaarden
 • groeipotentie. Wij bieden de (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten

Jij doet het
Are you in? Zorg jij er HR-breed voor dat we aan de wet- en regelgeving voldoen als het gaat om de persoonsgegevens van onze 8.000 medewerkers? Klik nu op de sollicitatiebutton en reageer.

Heb je vragen? Bel Freek Kranendonk (recruiter) op +316 41 81 65 91 of stuur een bericht; freek.kranendonk@vodafoneziggo.com 

Deze vacature staat voor onze open zoektocht naar een nieuwe VodafoneZiggo collega.
Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Freek Kranendonk

Recruiter COPS

MORE VACANCIES

Discover traineeship track Finance Highlighted

Locations: Utrecht, Maastricht Job fields: Corporate Staff, Student & Trainee

(Senior) HR Business Partner

Location: Utrecht Job field: Corporate Staff

Buyer

Location: Utrecht Job field: Corporate Staff

Excited about VodafoneZiggo?

Sign up for Inside VodafoneZiggo and receive news and vacancies

Sign up