Applying at VodafoneZiggo continues as usual. Of course with a COVID-proof application process.

Vacancy detail Commercieel medewerker klantbehoud

Location: Rotterdam
Experience: Starter
Job field: Retention
Employement: Parttime, Fulltime
Expiration date: Dec 12, 2021
Base salary: €2.266

Keer op keer een win-win situatie creëren 
 
Dit doe je voor onze klant 
Het kan natuurlijk gebeuren: een klant belt om zijn internetabonnement op te zeggen. Jij zit als Medewerker Klantbehoud klaar om de klant te woord te staan en de reden van opzeggen te achterhalen. Een klant kan hier verschillende redenen voor hebben, maar uiteraard ben jij er om hem/haar van gedachte te doen veranderen. In het gesprek zorg jij ervoor dat de klant weer blij is met zijn of haar Ziggo pakket en heb je hem of haar ook nog eens blij gemaakt met zijn nieuwe mobiele Vodafone- abonnement. Jij snapt dus dat je erg belangrijk bent voor de klant, maar ook voor ons. Daarom investeren we vanuit VodafoneZiggo veel in jouw ontwikkeling. Ook durven we met het grootste gemak te zeggen dat jij je binnen no time helemaal thuis voelt op ons toffe kantoor in Rotterdam. 
 
Zó doe je dit 

 • Je start met een training van 20 uur die je in 1 week in je eigen omgeving moet volgen en daarna met een coach aan de slag. 
 • Inkomende telefoontjes beantwoorden, van klanten die de intentie hebben om hun abonnement op te zeggen.
 • Achterhalen waarom klanten hun abonnement op willen zeggen.
 • Klachten en problemen oplossen, advies geven en hiermee klanten overtuigen om bij VodafoneZiggo te blijven. De gesprekken met de klant handel je ook administratief af.
 • Ondersteunen op overige retentiewerkzaamheden, zoals bestaande klanten zelf benaderen om een opzegintentie te voorkomen. 
 • Je bent je continue bewust van de targets welke je moet halen en krijgt er energie van deze te behalen, uiteraard zit hier een bonus aangekoppeld.

Jij versterkt 
De afdeling Saves Inbound bestaat uit meerdere leuke teams. Elk team bestaat uit ongeveer vijftien tot twintig retentiemedewerkers. Jij gaat werken op ons creatieve kantoor in Rotterdam. Hier hebben jouw collega’s meegeholpen met de inrichting. Een potje tafelvoetballen tijdens de pauze? Of gamen op de PlayStation? Het kan allemaal! Van jouw leidinggevende weet je precies wat er van je verwacht wordt als commercieel medewerker retentie. Je krijgt duidelijke doelstellingen en er worden goede afspraken gemaakt. Ontwikkeling staat hierbij centraal. Dit gebeurt door middel van coachings en trainingen. Je deelt tips en tricks met jouw collega’s, waardoor jullie elkaar naar een hoger niveau tillen. Daarnaast worden er vaak teamuitjes georganiseerd, waarbij je jouw collega’s nog beter kan leren kennen!  
 
Wij 
VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatie-provider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is. 
 
Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten. 
 
Jij hebt hét 
Klanten die van plan zijn hun abonnement op te zeggen, zijn vaak vastberaden. Toch weet jij ze met jouw vaardigheden en ijzersterke overtuigingskracht van gedachten te doen veranderen. Of je nu een sociale, dominante of afstandelijke klant aan de telefoon hebt, jij maakt met elke type een klik. Tevreden klanten vind jij het allerbelangrijkste. Jezelf blijven ontwikkelen ook trouwens. Oh ja, en elke dag met plezier op kantoor verschijnen is zeker een must voor jou. Je zet graag een stap extra. Ook heb je voor deze vacature commercieel medewerker retentie bij VodafoneZiggo: 

 • Minimaal een afgeronde MBO-niveau 4 opleiding;
 • Callcenter ervaring is een pré;
 • Een flinke portie flexibiliteit. Je werkt minimaal 24 uur per week, waarbij je ook in de avonden en op zaterdag ingezet kan worden (we zijn open van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur).

Enjoy the benefits 
Op basis van een 40-urige werkweek kun je bij ons rekenen op: 

 • Een salaris van € 2.266,- bruto per maand met groeiperspectief én een mooie bonusregeling;
 • Dit salaris is inclusief een Benefit Budget van 14,95% en bestaat uit 8% vakantiegeld en een werkgeversbijdrage van 6,95%; geld opzij zetten voor je vakantie, verlofdagen sparen voor je sabbatical, extra vrije dagen kopen of het volledige Benefit Budget direct uitkeren? De keuze is aan jou! 
 • Een ambitieuze werkgever, die ziet dat wanneer jij groeit, VodafoneZiggo ook groeit. Daarom krijg je mogelijkheden tot opleiding en training, én de kans om je volgende carrièrestap(pen) binnen ons bedrijf te zetten;
 • 20 vakantiedagen, met de mogelijkheid om tot 40 dagen extra verlof te kopen;
 • Je ontvangt een tegoedbon voor een telefoon en daarbij hoort natuurlijk een Vodafone abonnement, dat je ook privé mag gebruiken;
 • Als ambassadeur van onze organisatie krijg je uiteraard korting op producten van Vodafone en Ziggo; 
 • Met het oog op pensioen is er een premieregeling beschikbaar, plus de mogelijkheid om zelf extra bij te sparen; 
 • Een NS-Business Card naar keuze, waaronder de optie voor een 1e klas treinabonnement, waarmee je ook privé mag reizen; 
 • We vinden maatschappelijke impact belangrijk. Zo kun je bij ons gedurende werktijd deelnemen aan verschillende initiatieven op dit gebied, zoals het Online Masters programma, waarbij je kinderen verantwoord wegwijs maakt in de digitale wereld;
 • Verder ontvang je voordeel op onder andere je ziektekostenverzekering, sportabonnement, kinderopvang en meer. 

Jij doet het 
Are you in? Ben jij de Medewerker Klantbehoud die onze klantloyaliteit verhoogt? Klik nu op de sollicitatiebutton en reageer! 

Heb je vragen? Erna Dezaire (recruiter) heeft het antwoord. Bel of app naar 06 55 111 385 of stuur een e-mail naar erna.dezaire@vodafoneziggo.com   

* Pre-employment screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. 
 
Deze vacature staat voor onze open zoektocht naar een nieuwe VodafoneZiggo collega.  
Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie. 

Erna Dezaire

Recruiter Customer Service

Excited about VodafoneZiggo?

Sign up for Inside VodafoneZiggo and receive news and vacancies

Sign up